FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Najnowsze trendy branży mięsnej

Lekkostrawny mięsny marketing, czyli podsumowanie konferencji ...

Fot. Wojciech Mateusiak Codzienność pracy marketingowca to nieustanne szukanie inspiracji, pobudzanie kreatywności i zapoznawanie się z trendami. Nie inaczej jest w branży mięsnej! A gdyby tak raz w roku najważniejsze osoby związane z marketingiem branży mięsnej mogły spot...
Opublikowany: 16.06.2017 Kategorie: Wydarzenia, Najnowsze trendy branży mięsnej, Wiadomości, Etykiety:

Eksperci od posadzek żywicznych z Flowcrete Polska na IV Kongr...

Flowcrete Polska jest partnerem IV Kongresu Rybnego, który odbędzie się w dniach 30 i 31 marca 2017 r. w Hotelu Sheraton w  Sopocie. Wydarzenie organizowane przez Stowarzyszenie Rozwoju Rynku Rybnego to jedno z najważniejszych i najb...

Chłodnie i mroźnie z płyt warstwowych

Jak zapewnić najlepszą izolacyjność cieplną i szczelność powietrzną budynków z płyt warstwowych Szczelność budynku to jego zdolność do zapobiegania przenikaniu powietrza przez przegrody zewnętrzne. Szczególnie dotyczy to ruchu powietrza przez złącza element&o...
Opublikowany: 01.03.2017 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Siatki wędliniarskie z Twoim logo lub marką produktu

W różnych kanałach dystrybucji dostępny asortyment składa się dziś nawet z kilkunastu tysięcy produktów. W obliczu tak szerokiego wyboru konsument często nie wie, na co się zdecydować. Niejednokrotnie zakupów dokonujemy instynktownie, działając pod wpływ...
Opublikowany: 13.01.2017 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wędliny,

Osłonki do kiełbas surowych, parzonych i gotowanych

Podczas produkcji wyrobów wędliniarskich duże znaczenie ma wybór odpowiedniej osłonki, która nada mu estetyczny wygląd. Osłonka poliamidowa termokurczliwa HEKAMULTI to wielowarstwowa osłonka używana jako najbardziej popularne opakowanie. Znajduje zastoso...
Opublikowany: 27.10.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wędliny,

Nomanet z Grupy Nomax inwestuje w innowacje, technologię i wym...

Polska spółka Nomanet – członek Grupy Nomax – będąca europejskim liderem w produkcji siatek wędliniarskich i jednym z trzech największych producentów tego typu wyrobów na świecie, cały czas inwestuje w rozwój swojego zakładu wprowadzaj...
Opublikowany: 05.10.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wędliny,

Nowa generacja solanek wysokonastrzykowych Amcosol G7 Lider

Nowa generacja solanek wysokonastrzykowych Amco skierowana jest do producentów wyrobów mięsnych; przede wszystkim wędzonek tj.: polędwica sopocka, szynka, szynka jednomięśniowa i szynka wielomięśniowa (tzw. szynki klejone). Czyli do produktów, które...
Opublikowany: 19.09.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Osłonki wędliniarskie Spatex InShape – doskonałe narzędzie do ...

Osłonki do wędlin są niezbędnym elementem wykorzystywanym podczas produkcji wyrobów mięsnych. Nadają im kształt i atrakcyjny wygląd. Warto więc sięgnąć po takie, które przyciągną uwagę klienta, ale jednocześnie będą funkcjonalne i przyniosą korzyści produc...
Opublikowany: 18.08.2016 Kategorie: Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: osłonki,

Agregaty chłodnicze do zakładów przetwórstwa - inteligentne ur...

  Inteligentne chłodzenie w zakładach przetwórstwa, hurtowniach, sklepach. Seria agregatów chłodniczych w obudowie - Optyma Plus INWERTER produkcji Danfoss - to nowoczesne, inteligentne urządzenia do zasilania instalacji chłodniczych średniotemperaturo...
Opublikowany: 01.08.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Termometry do mięsa z sondą – Testo 103/104/105

W przemyśle spożywczym, o jakości i trwałości produktu finalnego decyduje szereg czynników pojawiających się w trakcie całego cyklu prowadzącego od jego produkcji, przetwarzania, transportu, przechowywania, aż po jego zakup przez konsumenta. Podstawowym sposobem kontr...
Opublikowany: 15.06.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ostatnia