FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: hurtownie

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięs...

Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...

Śląskie wyroby mięsne - rozmowa z Moniką Berger - Zakłady Mięs...

Remigiusz Zagraba: - Już od ponad 35 lat Zakłady Mięsne Berger z miejscowości Rydułtowy, założone przez Bonifacego i Irenę Bergerów przywracają i kultywują wspaniałą tradycję śląskich przetworów mięsnych. Co wyróżnia Państwa produkty i które z nic...

"Wysoka jakość dotyczy nie tylko samego mięsa, ale również cał...

Remigiusz Zagraba: SABA to firma rodzinna założona w 1997 r. i rozwijana przez Annę i Andrzeja Trochym. Obecnie w firmie pracuje drugie pokolenie rodziny, dzięki któremu firma dodatkowo prowadzi działalność na kontynentach azjatyckim i afrykańskim. Co obecni...
Opublikowany: 10.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, sklepy mięsne, Etykiety:

"Wysoka jakość dotyczy nie tylko samego mięsa, ale również cał...

Remigiusz Zagraba: SABA to firma rodzinna założona w 1997 r. i rozwijana przez Annę i Andrzeja Trochym. Obecnie w firmie pracuje drugie pokolenie rodziny, dzięki któremu firma dodatkowo prowadzi działalność na kontynentach azjatyckim i afrykańskim. Co obecni...
Opublikowany: 10.09.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, hurtownie, sklepy mięsne, Etykiety:

Urządzenia do wyposażenia sklepów i zakładów - rozmowa z Rober...

Remigiusz Zagraba: Novitus jest liderem na rynku w dostarczaniu rozwiązań technologicznych wspomagających handel, usługi i logistykę. Jakie urządzenia posiadacie Państwo w ofercie? Które można stosować w branży mięsnej? Robert Kokosza: Novitus j...

Sprzedawcy, których uwielbiają klienci

Stoisko mięsne to niewątpliwie serce większości sklepów ogólnospożywczych. Umiejętnie prowadzone potrafi zbudować rzeszę stałych i lojalnych klientów. Czynników decydujących o sukcesie jest wiele, ale jednym z najważniejszych jest obsługa klienta ...
Opublikowany: 14.08.2018 Kategorie: Handel / Gastronomia, hurtownie, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Pasztet z jelenia, dzika- producent Provincja

Dziczyzna to mięso wyjątkowe, docenianie nie tylko przez konsumentów z krajów Europy Zachodniej, ale także coraz częściej przez Polaków. Głównym powodem takiego trendu jest głównie zdrowy styl życia i bycie jak najbliżej natury. Obecnie nie...

Dlaczego warto prowadzić własne punkty usługowe w przemyśle mi...

Rynek mięsny, mimo stabilnej sytuacji, szuka sposobów optymalizacji swojej działalności.  Oprócz rywalizacji pod kątem jakościowym, producenci szukają nowych metod dotarcia do potencjalnego klienta. Przemysł mięsny to jedna z głównych branż sektor...
Opublikowany: 22.06.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, sklepy detaliczne, Etykiety: sklepy detaliczne, hurtownie,

Współczesne instalacje chłodnicze- rozmowa z Marcinem Łazickim...

Elektronika SA Technika Chłodnicza - prezentuje Nowe przepisy branżowe  i co dalej ?         Ostatnie regulacje prawne wynikające z tzw. ustawy F-gazowej stawiają użytkowników oraz instalatorów instalacji chłodniczych przed zup...
Opublikowany: 14.06.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, sieci handlowe, sklepy mięsne, Etykiety:

Przyszłość dystrybucji w branży mięsnej. Rozmowa z Januszem Pa...

Rozmowa z Januszem Pasternakiem – członkiem zarządu i menedżerem firmy Kamir Mak.   Remigiusz Zagraba: Firma Kamir Mak Sp. z o.o. obchodziła w 2017 r. 25-lecie swojej działalności. Specjalizujecie się w logistyce głównie świeżego mięsa i wędlin na obszarze...
Opublikowany: 23.04.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.