FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: gastronomia

Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o d...

    Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie   Dziczyzna to mięso o licznych walorach smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, szczególnie na tle wieprzowin...
Opublikowany: 15.12.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Gwarantujemy bogate menu - Restauracja Pasja

Restauracja Pasja zlokalizowana jest na ulicy Wrocławskiej w Sławkowie, w województwie Śląskim. „Wyróżnia nas dobra kuchnia. Oferujemy potrawy własnej produkcji” – mówi Bartosz Halkiewcz, manager restauracji w wywiadzie dla ...
Opublikowany: 30.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Rozmowa z Jackiem Marcinkowskim o obecnej sytuacji na rynku mi...

  "Na pewno będą funkcjonowały małe, drobne, rzemieślnicze zakłady, które opierają swoją produkcję na tradycyjnych recepturach. Prognozuje, że klienci będą wracać po tego typu produkty ze względu na smak" -mówi Jacek Marcinkowski, Prezes Hono...
Opublikowany: 11.10.2017 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Restauracja oferuje wyborną kuchnię opartą o polskie tradycje ...

„Klimat naszej restauracji jest niepowtarzalny. Jesteśmy wzorowani na tradycyjnych chatach z miejscowości Zalipie” – mówi Mateusz Burzawa, manager restauracji Chata z Zalipia.   Specjalizujecie się Państwo w organizowaniu imprez okoliczności...
Opublikowany: 04.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Specjalnością szefa kuchni jest filet drobiowy po włosku - Res...

  Restauracja Borowianka mieści się w Ostrowie Wielkopolskim. "Podajemy tradycyjne polskie dania oraz wykwintne potrawy europejskie" - mówi Andrzej Świtała, manager Restauracji w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.    ...
Opublikowany: 29.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Golonka, polędwiczki wieprzowe - specjalności Restauracji Podz...

Restauracja Podzamcze mieści się w mieście Olkusz - w województwie Małopolskim. Zlokalizowana jest przy ruinach Zamku Rabsztyn. Przyciąga klientów niepowtarzalnym klimatem i doskonałym jedzeniem. Wywiadu dla portalu FirmyMięsne udzielił Jerzy S...
Opublikowany: 21.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Spożycie wołowiny będzie wzrastać- Michał Bartłomiejczyk Alime...

"Od naszych dostawców wymagamy rzetelności, profesjonalizmu"- mówi Michał Bartłomiejczyk, specjalista ds. handlu i logistyki Alimentury Polska w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl 1. Firma Alimentura specjalizuje się w dostawach mięsa wołowego,...
Opublikowany: 12.07.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, hurtownie, Etykiety: gastronomia, przetwórstwo mięsa, hurtownie,

Tradycyjne potrawy z gęsiny w restauracji „Gąska” z Krakowa...

„Mięso z gęsi powinno być przede wszystkim świeże. Gęś powinna być młoda, nie przerośnięta.”   Wywiadu na temat sztandarowych dań, tego jakie powinno być idealne mięso z gęsi oraz warunków udanej współpracy z dostawcami udzielili właściciel...
Opublikowany: 26.05.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: mięso, gastronomia, małopolskie, gęś,

Restauracja bezglutenowa w Krakowie, jagnięcina, baranina i ni...

„W naszej restauracji w karcie, oprócz oczywiście wieprzowiny czy wołowiny, znajdziecie Państwo jagnięcinę i baraninę, a także mięso z dzika, sarny, gęsi, kaczki i kurczaka. Przyrządzamy też świetne podroby jak grasice, nereczki czy pasztet z gęsich wątr&oa...

Najlepsze burgery w Krakowie – klucz do burgerowego sukcesu

„Jako główny element burgera, mięso musi być przede wszystkim najwyższej jakości oraz świeżości. W M22 nie mrozimy mięsa, bazujemy na codziennych dostawach z lokalnego rozbioru. Dzięki temu jesteśmy w stanie uzyskać 6 stopni wysmażenia mięsa oraz doskonały...
Opublikowany: 13.04.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: wołowina, mięso, gastronomia, małopolskie,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 Ostatnia