FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: gastronomia

Rozmowa o polskiej gęsinie z Bożeną Podobińską

Fot. Bożena Podobińska   Remigiusz Zagraba: Restaurację Kuchnia Polska „Gąska” można odwiedzić w Krakowie przy ul. Limanowskiego 1, przy Rynku Podgórskim. Kto szczególnie powinien złożyć wizytę w Państwa restauracji? Bożena ...
Opublikowany: 04.04.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

„Kaczka to szlachetne mięso, wyjątkowe w smaku” – mówi Andrzej...

Remigiusz Zagraba: Czterogwiazdkowy Hotel Tęczowy Młyn to jeden z najbardziej utytułowanych hoteli w Kielcach. W 2014 r. otrzymał I miejsce w plebiscycie IV edycji Best Hotel Award na najlepszy polski hotel spośród hoteli kieleckich. Jednym z jego największych atut&oa...
Opublikowany: 15.03.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, kaczka, Etykiety:

Marzena Perka, Gold Drób o wyśmienitym kurczaku z rożna

"Dzisiaj koncentrujemy się przede wszystkim na rynku gastronomii", mówi Marzena Perka kierownik zakładu Gold Drób w rozmowie z portalem FirmyMiesne.pl Gold Drób z sukcesami prowadzi działalność od 1996 r., a główną działalnością jest p...
Opublikowany: 08.03.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: rozbiór mięsa, gastronomia,

"Jedzenie jest naszą pasją – to nas wyróżnia"- Marek Burakowsk...

Anna Łydek: W stolicy jest wiele ciekawych restauracji, każda zachęca klientów czymś ciekawym. Co wyróżnia Państwa lokal? Marek Burakowski: Jedzenie jest naszą pasją – zdecydowanie to nas wyróżnia. Dla nas najważniejsze są składniki, z któ...
Opublikowany: 26.02.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Dziedzictwo kulinarne Warmii, Mazur i Powiśla- Krzysztof Dunaj...

Mazuriana to elegancka restauracja ze Szczytna. Położona jest nad jeziorem Domowym Małym. Klientów przyciąga ciekawym wnętrzem i bogatym menu. Dlaczego jeszcze warto odwiedzić Mazurianę? To prawda – posiadamy bogate menu, w tym potrawy regionalne oznakowane d...
Opublikowany: 15.01.2018 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Ciepłe wędliny w sklepie, rozmowa z Jerzym Grobarkiem, właścic...

  Skąd pomysł na działalność związaną z wędzeniem produktów mięsnych? Urządzeniami do produkcji mięsa, w tym do wędzenia zająłem się 25 lat temu. Zaczynałem od pracy dla innych firm, następnie byłem przedstawicielem producentów komór niemieckic...

Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o d...

    Alexander Militskih - właściciel restauracji "U Myśliwych" o dziczyźnie   Dziczyzna to mięso o licznych walorach smakowych i dietetycznych. Mimo to wydaje się, że jest ona w pewnej mierze niedoceniana, szczególnie na tle wieprzowin...
Opublikowany: 15.12.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Gwarantujemy bogate menu - Restauracja Pasja

Restauracja Pasja zlokalizowana jest na ulicy Wrocławskiej w Sławkowie, w województwie Śląskim. „Wyróżnia nas dobra kuchnia. Oferujemy potrawy własnej produkcji” – mówi Bartosz Halkiewcz, manager restauracji w wywiadzie dla ...
Opublikowany: 30.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Restauracja oferuje wyborną kuchnię opartą o polskie tradycje ...

„Klimat naszej restauracji jest niepowtarzalny. Jesteśmy wzorowani na tradycyjnych chatach z miejscowości Zalipie” – mówi Mateusz Burzawa, manager restauracji Chata z Zalipia.   Specjalizujecie się Państwo w organizowaniu imprez okoliczności...
Opublikowany: 04.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Specjalnością szefa kuchni jest filet drobiowy po włosku - Res...

  Restauracja Borowianka mieści się w Ostrowie Wielkopolskim. "Podajemy tradycyjne polskie dania oraz wykwintne potrawy europejskie" - mówi Andrzej Świtała, manager Restauracji w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.    ...
Opublikowany: 29.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.