FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: gastronomia

Restauracja bezglutenowa w Krakowie, jagnięcina, baranina i ni...

„W naszej restauracji w karcie, oprócz oczywiście wieprzowiny czy wołowiny, znajdziecie Państwo jagnięcinę i baraninę, a także mięso z dzika, sarny, gęsi, kaczki i kurczaka. Przyrządzamy też świetne podroby jak grasice, nereczki czy pasztet z gęsich wątr&oa...

Najlepsze burgery w Krakowie – klucz do burgerowego sukcesu

„Jako główny element burgera, mięso musi być przede wszystkim najwyższej jakości oraz świeżości. W M22 nie mrozimy mięsa, bazujemy na codziennych dostawach z lokalnego rozbioru. Dzięki temu jesteśmy w stanie uzyskać 6 stopni wysmażenia mięsa oraz doskonały...
Opublikowany: 13.04.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: wołowina, mięso, gastronomia, małopolskie,

Stół wiejski w restauracji koło Olkusza - Dworek Przy Lesie

„Oprócz przygotowywania smacznych potraw przez naszą załogę kuchenną, przywiązujemy również wagę do dobrej jakości obsługi klienta” – mówi Dominika Szumera, współwłaścicielka Dworku Przy Lesie.   Dworek Przy Lesie&n...
Opublikowany: 02.02.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia, małopolskie,

RÓWNIA Resto Bar z Zakopanego – sprawdzamy dostawcę pod kątem ...

RÓWNIA Resto Bar to nowa restauracja przy ul. Słonecznej 2A w Zakopanem, która proponuje swoim gościom kuchnię polską oraz doskonałą pizze. Rozmawiamy z manager restauracji Dominiką Matras i szefem kuchni Maciejem Neonkiewiczem.   Czy w ramach restau...
Opublikowany: 04.01.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Moodro Restaurant – tradycyjna śląska kuchnia we współczesnej ...

Moodro Restaurant zlokalizowana jest w starej maszynowni (byłej kopalni ) należącej obecnie do Muzeum Śląskiego w Katowicach. Restauracja łączy regionalne tradycje ze współczesnymi trendami – mówi manager restauracji, Ewelina Zacharek.   ...
Opublikowany: 19.12.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia, śląskie,

Restauracja z Nowego Sącza – dostępność mięsa to podstawa...

„Nasze menu tworzymy w oparciu o kulinarne doświadczenie kuchni domowej, dania w 100% przygotowane są od podstaw przez naszych kucharzy”  - mówi właściciel Restauracji Progresywnej w Nowym Sączu, Dariusz Poręba.   Jakie dania proponuje...
Opublikowany: 12.12.2016 Kategorie: Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Restauracja Tatiana – liczy się jakość mięsa a nie jego cena...

„Restauracja Tatiana z Katowic to restauracja łącząca kuchnię regionalną z nowoczesnymi akcentami”   Zajmujemy się profesjonalnym organizowaniem imprez biznesowych. Imprezy organizowane są w lokalu restauracji. Na takie okazje posiadamy skrócone ...
Opublikowany: 26.11.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Restauracja Zaścianek z Lublina – golonka i pierś z kaczki to ...

Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską.” - wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił manager restauracji Łukasz Wawszczak...
Opublikowany: 12.11.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Kaczka i gęś specjalnością Restauracji Bamberka z Poznania

Restauracja Bamberka znajduje się na Starym Rynku w Poznaniu przy Urzędzie Stanu Cywilnego.  W bliskim sąsiedztwie restauracji są fontanna Bamberka oraz Waga Miejska.   „Nasze flagowe dania to „Sakiewka Bamberska”  wieprzowa fa...
Opublikowany: 29.10.2016 Kategorie: Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Restauracja Grande Grill dla miłośników amerykańskiej kuchni...

„W Grande Grill najważniejsze jest mięso - jego gatunek oraz sposób przyrządzania. W karcie znajdują się propozycje sytych burgerów, aromatycznych steków, szaszłyków, pieczonych żeberek oraz grillowanego mięsa.”– rozmawiamy z ma...
Opublikowany: 10.10.2016 Kategorie: Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 Ostatnia