Artykuły w kategorii: gastronomia
„Oprócz przygotowywania smacznych potraw przez naszą załogę kuchenną, przywiązujemy również wagę do dobrej jakości obsługi klienta” – mówi Dominika Szumera, współwłaścicielka Dworku Przy Lesie.
Remigiusz Zagraba: ...
RÓWNIA Resto Bar to nowa restauracja przy ul. Słonecznej 2A w Zakopanem, która proponuje swoim gościom kuchnię polską oraz doskonałą pizze.
Rozmawiamy z manager restauracji Dominiką Matras i szefem kuchni Maciejem Neonkiewiczem.
Remigiusz Zagraba: ...
Moodro Restaurant zlokalizowana jest w starej maszynowni (byłej kopalni ) należącej obecnie do Muzeum Śląskiego w Katowicach. Restauracja łączy regionalne tradycje ze współczesnymi trendami – mówi manager restauracji, Ewelina Zacharek.
...
„Nasze menu tworzymy w oparciu o kulinarne doświadczenie kuchni domowej, dania
w 100% przygotowane są od podstaw przez naszych kucharzy”
- mówi właściciel Restauracji Progresywnej w Nowym Sączu, Dariusz Poręba.
Remigiusz Zagraba. Ca...
„Restauracja Tatiana z Katowic to restauracja łącząca kuchnię regionalną z nowoczesnymi akcentami”
Zajmujemy się profesjonalnym organizowaniem imprez biznesowych. Imprezy organizowane są
w lokalu restauracji. Na takie okazje posiadamy skrócone ...
Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską.”
- wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił manager restauracji Łukasz Wawszczak...
Restauracja Bamberka znajduje się na Starym Rynku w Poznaniu przy Urzędzie Stanu Cywilnego.
W bliskim sąsiedztwie restauracji są fontanna Bamberka oraz Waga Miejska.
„Nasze flagowe dania to „Sakiewka Bamberska” wieprzowa fa...
„W Grande Grill najważniejsze jest mięso - jego gatunek oraz sposób przyrządzania.
W karcie znajdują się propozycje sytych burgerów, aromatycznych steków, szaszłyków, pieczonych żeberek oraz grillowanego mięsa.”– rozmawiamy z ma...
„Istniejemy na rynku od 12 lat. Mamy swoich sprawdzonych dostawców, ale nie wykluczamy współpracy z innymi.”
– rozmawiamy z szefem kuchni Restauracji Papavero, Sebastianem Kaczmarkiem.
Remigiusz Zagraba: Gd...
O potrawach i cechach charakteryzujących mięso dostarczane do restauracji rozmawiamy
z managerem – Agnieszką Wojtaś oraz szefem kuchni – Dawidem Golcem.
Restauracja SZTOLNIA Mięso, Chleb, Wino znajduje się przy ul. Chorzowskiej 109...