Artykuły/Handel / Gastronomia/gastronomia - Strona 2 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: gastronomia

Burger wieprzowo – wołowy, stabilizowany preparatem alginianow...

fot. Eurogum Polska Burgery mięsne są produktem coraz bardziej dostępnym w sklepach: spożywczych, sieciowych oraz innych punktach zaopatrujących konsumentów w wyroby mięsne. Produkty tego typu cieszą się coraz większą popularnością, nie tylko na liniach produkcyjn...
Opublikowany: 17.03.2022 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Karageny i alginiany- dodatki funkcjonalne do żywności

fot.Eurogum Polska   Preparaty funkcjonalne o właściwościach kształtujących strukturę i teksturę wyrobów oraz poprawiające ekonomikę produkcji   Preparatami doskonale wpisującymi się we właściwości kształtujące strukturę i teksturę wyrobó...

Znakujmy polskie produkty- apel do konsumentów i przetwórców ż...

zdjęcie pixaby.com Szanowni Państwo,   z początkiem 2017 roku weszły w życie przepisy dotyczące dobrowolnego znakowania środków spożywczych informacją PRODUKT POLSKI. Celem znakowania jest wyróżnienie produktów krajowych wytworzonych z polskic...

Jaka posadzka do zakładu mięsnego?

    Jednym z kluczowych aspektów, które należy wziąć pod uwagę podczas takiej inwestycji, są parametry użytkowe, które powinny być na najwyższym poziomie. Drugim kluczowym czynnikiem jest z pewnością sprawdzony i solidny wykonawca, kt&oacut...

Nadchodzi nowy trend- franczyza dań gotowych

Sklepy i stoiska mięsne oferujące wysokiej jakości świeże dania gotowe będą cieszyć się coraz większą popularnością. Wejście we franczyzę  z Kurcze Pieczone - może być strzalem w 10!       Remigiusz Zagraba: Sieć Kurcze Pieczone istnieje na p...
Opublikowany: 17.07.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Antybakteryjne posadzki Flowfresh w zakładzie drobiarskim w Za...

Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...

Gold Drób - zdecydowanie stawia na rozwój

Firma GOLD DRÓB to marka, która od wielu lat zwiększa swoje przychody i regularnie inwestuje w rozwój marki, sprzedaż i zaplecze produkcyjne. W najnowszej inwestycji tj. zakładzie przetwórczym w Świerczowie, która została wsparta dotacją ...

Czy można wędzić wędliny w sklepie, produkować sałatki, rolady...

fot.pixabay Coraz popularniejsze jest dostarczanie klientom jak najświeższych produktów, ograniczając skomplikowany i długi łańcuch dostaw. W wielu miejscach konsumenci mogą kupować sałatki, rolady, steki, kurczaki, a nawet wędliny wytwarzane bezpośrednio w sklepie....

W zgodzie z europejskimi standardami - rozmowa z Dariuszem Pas...

fot. Andrzej Piechocki W sporcie udany start, to nawet połowa sukcesu. Nie inaczej jest w biznesie. Już w pierwszym roku działalności P. Z. PANEPOL Spółka z o. o. w Wysogotowie koło Poznania wyróżniona została Złotym Medalem Międzynarodowych Targów Poz...
Opublikowany: 08.03.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, gastronomia, sklepy mięsne, Etykiety:

Klipsownice, kotleciarki producent - rozmowa z Piotrem Pranczk...

  Remigiusz Zagraba: Minął właśnie rok od momentu jak 1 lutego 2018 roku, firmę Maga producenta maszyn klipsujących, klipsów i pętelek oraz maszyn rozbijających mięso dla gastronomii przejęła firma Beck Fastener Group, jeden z największych dotychczasowych klien...
Opublikowany: 25.02.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, eksport, gastronomia, sklepy mięsne, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.