Artykuły/Zakłady mięsne/ubojnia - Strona 2 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: ubojnia

Dostawca mięsa wieprzowego - Warszawa, zachodnio-pomorskie, ma...

Wieprzowina jest niezaprzeczalnie ulubionym mięsem Polaków ze względu na wieloletnią tradycję, ogólną dostępność, atrakcyjną cenę i oczywiście  smak.  Niestety nie każdy produkt, który oferują producenci, spełnia najważniejsze kryteria. Wybiera...

Wołowina dojrzewająca, producent KOWALCZYK, śląskie

Dlaczego ciągle nie doceniamy mięsa wołowego? Zaskakujące jest, jak niewiele osób zdaje sobie sprawę, że wołowina jest bardzo zdrowym mięsem.  Zawiera od 7 do maksymalnie 30 procent tłuszczu, a dla porównania mięso wieprzowe może zawierać nawet 50 procent ...

Ćwierci wołowe kompensowane lubelskie

  Ćwierci wołowe kompensowane to innymi słowy tusza wołowa podzielona na cztery części. Ćwierci pobawione są skóry, głowy, nóg, nerek, łoju i sprzedawane z ogonem lub bez. Ćwierci wołowe z buhajów, jałówek i krów to...
Opublikowany: 13.07.2015 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Zakłady mięsne, ubojnia, Etykiety: wołowina,

Półtusze wieprzowe – małopolskie

Półtusze wieprzowe są ważnym elementem przemysłu mięsnego ze względu na różnorodność otrzymywanych w wyniku ich rozbioru części zasadniczych, jak np.: karkówka, schab, szynka, łopatka, boczek, żeberka czy golonki. Dużą rolę odgrywa w tym ...

Mięso z królika dla gastronomii – gdzie kupić

Polska zaczyna być ostatnio zaliczana do czołowych producentów królików mięsnych w Europie. Dziewięćdziesiąt procent mięsa z królika jest wysyłana na eksport. Polacy średnio zjadają około 0,4-0,5 kg mięsa króliczego na osobę, podczas gd...

Mięso wieprzowe małopolskie – ubojnia i rozbiór 

  Mięso, które spożywamy na co dzień ma ogromy wpływ, na nasze zdrowie, a także na jakość wędlin, które z niego są wyrabiane. Zaufanie do dostawcy jest obecnie kluczowe i decyduje o dobrej oraz długofalowej współpracy. Wszystkie pozwolenia, cert...

Polskie Zakłady Mięsne

W Polsce jest kilka tysięcy firm mięsnych - są to piękne, nowoczesne zakady, które spełniają wysokie wymagania sanitarne oraz technologiczne. Zachęcamy do oglądania wyróżnionych zakładów, które znajdują się  w portalu FirmyMiesne.pl. Możemy b...
Opublikowany: 21.05.2015 Kategorie: Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, przetwórstwo mięsa, Etykiety:

Półtusze wieprzowe- producent polskiego mięsa z mazowieckiego...

Półtusze wieprzowe w polskim przetwórstwie mięsnym wykorzystywanie są do produkcji, wędzonek, kiełbas, podrobów.  Z rozbioru półtuszy produkuje się także świeże elementy mięsa takie jak szynka, schab, łopatka, karczek - sprzedawane w sklepach...

Mięso wołowe i cielęce – Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebe...

Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebej jest rodzinną firmą z wieloletnią tradycją, dostarczającą od ponad dwudziestu lat najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce do zakładów przetwórstwa mięsnego, restauracji oraz innych punktów. Wśród odbiorc...

Polski producent - półtusze wieprzowe - łódzkie

    Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Agnieszka Mielczarek pojawiła się na polskim rynku w 1997 roku i szybko znalazła się w gronie lokalnych pionierów. Bogata oferta wysokojakościowych półtusz wieprzowych, ćwierci wołowych, a także tusz cielęcych to t...

Pierwsza 1 2 3 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.