FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Zakłady mięsne

Mięso wieprzowe, elementy z kurczaka. Hurtownia mięsa i wędlin...

  Drobimax – kompleksowość, profesjonalizm, partnerstwo Firma handlowa Drobimax funkcjonuje na rynku od 1995 roku. Początkowo działała jako hurtownia drobiarska, jednak ze względu na rozwój działalności przedsiębiorstwo poszerzyło pole swojej aktywno...

Polskie Zakłady Mięsne

W Polsce jest kilka tysięcy firm mięsnych - są to piękne, nowoczesne zakady, które spełniają wysokie wymagania sanitarne oraz technologiczne. Zachęcamy do oglądania wyróżnionych zakładów, które znajdują się  w portalu FirmyMiesne.pl. Możemy b...
Opublikowany: 21.05.2015 Kategorie: Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, przetwórstwo mięsa, Etykiety:

Józef Konarczak Pogorzela - staramy się nadążać za współczesny...

W  ostatnim  czasie wprowadził Pan do oferty dania gotowe typu  kotlety dewolay, szwajcary, delicje drobiowe. Dla kogo dedykuje Pan te produkty i co je wyróżnia? To co je wyróżnia to przede wszystkim, że są przygotowane z najlepszego mięsa i wy...

Krzysztof Borkowski- „polski producent ma ograniczony dostęp d...

  Planuje Pan ekspansję na rynki wschodnie: japoński, chiński i koreański. Jak duże jest to wyzwanie? Wyzwanie jest ogromne, ale w chwili obecnej te rynki są zamknięte na wieprzowinę, dlatego jedyne możliwe działanie to sprzedaż wołowiny. Jeżeli chodzi o Japonię, to...
Opublikowany: 12.02.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Zakłady mięsne, Etykiety: branża mięsna, mięso, sieci handlowe,

Półtusze wieprzowe- producent polskiego mięsa z mazowieckiego...

Półtusze wieprzowe w polskim przetwórstwie mięsnym wykorzystywanie są do produkcji, wędzonek, kiełbas, podrobów.  Z rozbioru półtuszy produkuje się także świeże elementy mięsa takie jak szynka, schab, łopatka, karczek - sprzedawane w sklepach...

Ćwierci wołowe – polski producent mięsa

  Mięso wołowe to podstawowy składnik dań przygotowywanych nie tylko w domu ale i w restauracjach. Zanim jednak trafi na talerz jest poddawane obróbce mechanicznej. Doskonałe mięso wołowe pochodzi z wysokiej jakości ćwierci wołowych a w takie możecie Państwo za...
Opublikowany: 05.02.2015 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, rozbiór mięsa, ubojnia, Etykiety: wołowina, mięso, mięso wołowe,

Wołowina mazowieckie - wysokogatunkowe elementy mięsne

      "Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele.     Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim Kontrahentom. Działając na rynku od 2001 r...

Producent mięsa wieprzowego łodzkie

Mięso wieprzowe to nieoceniony składnik wielu przetworów mięsnych- kiełbas, szynek, wyrobów podrobowych. W kuchni polskiej jest często wykorzystywane w gastronomii jako element dań obiadowych. Firma Unipol Plus, znajdująca się na terenie województwa ł...

Krzysztof Borkowski - o rynku mięsa wieprzowego oraz nowych pe...

O rynku mięsa wieprzowego po wprowadzeniu rosyjskiego embarga oraz o nowych perspektywach dla drobiu mówi serwisowi FirmyMiesne.pl Krzysztof Borkowski Prezes Zakładu Mięsnego Mościbrody Sp. z o.o. oraz Poseł RP.   Polski rynek zalewa surowiec z Niemiec, Holan...
Opublikowany: 16.01.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Zakłady mięsne, Etykiety: wieprzowina, mięso, drób,

Mięso wołowe i cielęce – Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebe...

Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebej jest rodzinną firmą z wieloletnią tradycją, dostarczającą od ponad dwudziestu lat najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce do zakładów przetwórstwa mięsnego, restauracji oraz innych punktów. Wśród odbiorc...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 Ostatnia