Artykuły w kategorii: cielęcina

Elementy mięsa cielęcego - mazowieckie

Cielęcina jest mięsem pozyskiwanym z młodych cieląt w wieku do 8 miesięcy. Zawiera bardzo dużo wartości odżywczych, jest delikatna i miękka. Charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu. Dostarcza organizmowi wartościowe białko, witaminy z grupy B oraz żelazo, dlatego ...

Opublikowany: 15.12.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, cielęcina, Etykiety: mięso, cielęcina, mazowieckie,

Tusze cielęce, ćwierci i ośrodki wołowe podlaskie

Ubojnia bydła ANMAR Andrzej Zalewski i Marek Ciborowski Sp. J. Wysoka jakość i pewność zdrowotna. Czyli Tusze cielęce, ćwierci wołowe i ośrodki wołowe od ANMAR-u Na słynącym z czystego powietrza, dużych połaci zielonych lasów i rolnictwa Podlasiu działa Ubojnia ...

Kebab wołowy - producent MBM Meat Food mazowieckie

Kebab to najpopularniejszy fast-food obecnych czasów. Serwowany jest praktycznie w każdej restauracji, ponieważ cieszy się uznaniem wielu konsumentów na świecie i w kraju. Standardowy kebab kojarzy się ze  smaczną pitą z mięsem, różn...

Opublikowany: 25.08.2015 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, cielęcina, wołowina, Etykiety: mięso, kebab,

Półtusze wieprzowe – małopolskie

Półtusze wieprzowe są ważnym elementem przemysłu mięsnego ze względu na różnorodność otrzymywanych w wyniku ich rozbioru części zasadniczych, jak np.: karkówka, schab, szynka, łopatka, boczek, żeberka czy golonki. Dużą rolę odgrywa w tym ...

Mięso wołowe i cielęce – Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebe...

Ubojnia Zwierząt Rzeźnych Bożena Kebej jest rodzinną firmą z wieloletnią tradycją, dostarczającą od ponad dwudziestu lat najwyższej jakości mięso wołowe i cielęce do zakładów przetwórstwa mięsnego, restauracji oraz innych punktów. Wśród odbiorc...

Półtusze wieprzowe, ćwierćtusze wołowe, tusze cielęce – świeże...

Obszarem działalności Firmy Handlowej PAWPOL Piotr Pawlik jest ubój trzody chlewnej, bydła oraz cieląt. Zakład produkuje wysokiej jakości świeże półtusze wieprzowe, ćwierćtusze wołowe i tusze cielęce. Miesięczna produkcja półtuszy wieprzowych u...

Kebab dla restauratorów - 100% naturalny

Kebab należy obecnie do najbardziej popularnych dań mięsnych. Jednak wielbiciele tego szybkiego w przygotowaniu, a zarazem pysznego posiłku, zdają sobie sprawę, że często posiada on niebezpieczne dla zdrowia alergeny oraz substancje chemiczne. Dlatego P.P.H.U. Supermeat...

Franczyza, prowadzenie biznesu kebabowego rozmowa z Erginem Ac...

Damak Kebab to jeden z największych producentów kebaba wołowego i drobiowego w Polsce. Przedsiębiorstwo produkuje miesięcznie około 150  ton kebaba drobiowego i 70 ton wołowego. Produkt dostarcza do odbiorców w całej Polsce oraz eksportuje do Niemiec, F...

Najlepszy dostawca mięsa na Śląsku- ARAD

      Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD”, działające obecnie jako Spółka Jawna, powstała w 1993 roku.  W wyniku dynamicznego rozwoju, obecnie prowadzi pełną i szeroką działalność w zakresie rozbioru mięsa; wieprzowego, wołowego,...

Kiełbasa dębowa krucha, Kabanosy z cielęciną, Wątrobianka- fir...

Na ubiegłorocznych targach Polagra-2011 rozstrzygnięto ogólnopolski konkurs na najlepszy wyrób wędliniarski w ocenie konsumentów. Produkty były oceniane anonimowo w skali 9 punktowej pod względem wyglądu zewnętrznego i na przekroju oraz smakowitości. Z...

Pierwsza Poprzednia 1 2 Ostatnia