FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: wołowina

Elementy z kurczaka na eksport

Produkcja mięsa drobiowego rośnie w skali światowej i w tym roku przekroczy 100 mln ton a tym samym poziom produkcji z roku 2010- podają analitycy BGŻ. Mięso z kurczaka to jedno z najpopularniejszych rodzajów mięs drobiowych spożywanych w wielu krajach i kulturach. ...

Eksport mięsa

  Eksport polskiego mięsa ciągle się rozwija i zwiększa. Firma Agrofood Poland z Nowego Sącza w roku 2010 osiągnęła obroty na poziomie 100 mln złotych, eksportując mięso wołowe, wieprzowe oraz drób  min. do krajów UE, Chin, Stanów Zjednoczony...

Wołowina mazowieckie - polska wołowina Mokobody

Wołowina to rodzaj mięsa, którego spożycie na rynku polskim według wielu badań spada. Tendencja ta nie dotyczy jednak mięsa wołowego najwyższej jakości, na które zwiększa się  popyt. Jakość  polskiej wołowiny docenili  już importerzy z kraj&oac...

Polska wołowina - naturalny smak i najwyższa jakość

  Zakład Mięsny Mościbrody Naturalny smak i najwyższa jakość polskiej wołowiny Według oficjalnych danych spożycie wołowiny jest coraz większe. Nie zmienia to jednak faktu, że należy stawiać na jakość mięsa. W takiej sytuacji najlepszym wyborem będą produkty Zakładu M...
Opublikowany: 27.11.2009 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Kebab mrożony, gotowy dla sklepu i gastronomii w doskonałej ce...

Kebab pieczony łączy wysoką jakość, wyśmienity smak, a zarazem jest prosty i szybki w przygotowaniu. Wyróżnia go przede wszystkim prawdziwa turecka receptura oraz smak, który przenosi do wyjątkowej i ciekawej kultury Turcji. Znakomicie doprawione mięso mo...

Po czym poznać, że ćwierci wołowe są najwyższej jakości?...

Mięso wołowe, w porównaniu do innych krajów europejskich, to jeszcze mało popularny produkt w Polsce. Na jednego mieszkańca przypada ok. 2 kg rocznie. Pomimo to, sklepy detaliczne, klienci indywidualni, restauracje sięgając po wołowinę zwracają szczegól...
Opublikowany: 05.04.2003 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 Następna Ostatnia