FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Bezpieczeństwo przy dostawie produktów mięsnych do sklepu

Czy produkty: mięso — wędliny, mogą być dostarczone luzem, bez opakowania do sklepu ? Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w spawie higieny środków spożywczych na wszystkich etapach produkcji, przet...

Mięsa do podgrzania - ZM Skiba S.A.

Zakłady Mięsne SKIBA S.A. wprowadzają na rynek nową linię dań gotowych " GOTOWE DO PODGRZANIA”, których wyróżnikami są m.in. wysoka jakość oraz szybkość przygotowania. Dania dedykowane są szczególnie dla osób zapracowanych i dla tych, c...

Szynka wieprzowa wędzona, bez fosforanów - nowość Zakładu Mięs...

Oferta produktów mięso — wędliny Zakładu Mięsnego SUCHAN z Zagacia w województwie małopolskim jest naprawdę imponująca. Dzięki temu można zaopatrzyć się we wszystkie elementy mięsa wieprzowego, w tym wysokiej jakości półtusze, elementy wołowe oraz ...

Udziec cielęcy, producent mazowieckie

Cielęcina to mięso czerwone, a najlepsza jakość pochodzi od zwierząt 4 - 8 tygodniowych, karmionych mlekiem.   Jedną z najsmaczniejszych części jest udziec cielęcy, który ma wiele zastosowań w kuchni m.in. może być: smażony, gotowany, pieczo...
Opublikowany: 30.12.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, cielęcina, Etykiety:

Ćwierci wołowe, producent lubelskie

Mięso wołowe  jest jednym z najszlachetniejszych gatunków mięs. Największe spożycie jest w takich krajach jak: Urugwaj, Stany Zjednoczone, Brazylia. W Europie czy w niektórych krajach Azji jest popularność jest również na bardzo wysokim poziomi...
Opublikowany: 21.12.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety:

Szaszłyk gotowy dla gastronomii

Wysokiej jakości, smaczny idealny dla gastronomii    Doświadczony i solidny producent szaszłyków oferuje hurtowniom niezwykle atrakcyjną ofertę. Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy doskonale skomponowany, o najwyższych walorach smakowych szybko pokochają klienc...
Opublikowany: 09.10.2020 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, wieprzowina, Etykiety:

Półtusze wieprzowe- producent małopolskie

W najbliższych latach będzie coraz większe zapotrzebowanie na wysokiej jakości mięso wieprzowe. Konsumenci z każdym rokiem są coraz bardziej wymagający, czytają uważnie etykiety, pytają skąd, pochodzi mięso i czy hodowca, a później właściciel ubojni dba o dobrostan, w...
Opublikowany: 28.09.2020 Kategorie: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Syta marka parówek !

Syta marka parówek ! Parówki to najpopularniejszy „mięsny” składnik naszej codziennej diety, szczególnie w kontekście pierwszego posiłku. Wg upodobań i preferencji konsumentów na pierwszym miejscu króluje kanapka z wyrobami m...
Opublikowany: 05.08.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Udziec trybowany z indyka - producent Zakład Drobiarski w Stas...

Mięso z indyka  jest doskonałym surowcem do wyrobu wędlin ze względu na swoje walory zdrowotne – zawiera mniej tłuszczu niż inne rodzaje mięs. Zakłady przetwórstwa mięsnego produkując wędliny, kiełbasy, parówki, kabanosy czy indyka wędzonego wykorzys...
Opublikowany: 24.07.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, indyk, Etykiety: indyk,

Otwarcie nowego sklepu z naturalnymi wędlinami w Słupsku- fir...

24 kwietnia 2020 r. odbyło się otwarcie kolejnego już sklepu firmowego Wędliniarstwa Naturalnego Tołłoczko w Manhattanie box 136 w Słupsku. Podczas otwarcia klienci mogli skosztować wyrobów podczas degustacji, porozmawiać o produktach, zdrowym odżywianiu, a najstar...
Opublikowany: 09.06.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.