FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Kebab wołowy dla restauracji, barów Damak Kebab

Kebab wołowy to jedna z propozycji produktowych firmy Damak Kebab. Produkt dedykowany dla restauracji, barów, firm cateringowych, które chcą zyskać na stałe klientów. Dlaczego warto zakupić kebab wołowy Damak Kebab: - bo jest to oryginalny kebeb ture...
Opublikowany: 25.09.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: mięso,

Mielonka indycza - Indyk Mazury

Firma Indyk Mazury z Ostródy posiada w swojej ofercie mielonkę indyczą ekstra. Produkt jest szczególnie dedykowany dla rynku Horeca i ma zastosowanie przy produkcji kotletów mielonych, klopsów, pulpetów, gołąbków oraz wielu innych...

Mięso wieprzowe do produkcji wędlin- województwo mazowieckie...

Duża część zakładów mięsnych produkujących wędliny posiadają ubojnie i rozbiór mięsa  na własne potrzeby. Jednak kiedy mięso z rozbioru nie zaspakaja potrzeb bieżącej produkcji istnieje konieczność dokupienia elementów mięsnych. Najczęściej zamawi...

Wędliny Biesiada Polska- szlachecki smak Hańderka

Wędliny marki Biesiada Polska firmy Hańderek to nawiązanie do szlacheckiej, prawdziwej polskiej gościnności. Produkty naturalne są ręcznie przygotowywane i przewiązane sznurkiem. Precyzja wykonania i dbałość o najmniejszy szczegół w procesie produkcji daje wyraz w ...

Kebab wołowy i drobiowy dla restauracji, pizzerii, sieci sklep...

Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chęci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze  jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostępne są zestaw...
Opublikowany: 18.07.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Salami węgierskie- oryginalne surowe kiełbasy dojrzewające

Salami to wędlina, która cieszy się ogromną popularnością i uznaniem na całym świecie. Początkowo była wyłącznie włoskim przysmakiem, teraz aktualnie jest jednym z najczęściej kupowanych wyrobów mięsnych. Wędlina typowana przez ekspertów jako „suro...

Kiełbasa swojska z Kasinki - wędliny tradycyjne, czyli nie ty...

- „Kupuj kliencie„ chciało by się rzec widząc aktywność speców od reklamy. Ta spontaniczna przestroga szczególnie staje się zasadna w przypadku kupowania żywności na codzienny stół. Owszem ładnie zapakowane makarony, czy inne proste produkty ...

Wołowina na steki dla restauracji, hurtowni i sklepów spożywcz...

Wołowina sezonowana na steki w kuchni polskiej jest jeszcze mało znana. Mięso wołowe  kojarzone jest z pieczenią, zrazami czy rosołem, czyli z tym co najczęściej przyrządzamy z wołowiny. Steki z wołowiny to najbardziej popularne danie wśród Amerykanów, Wło...

Firma Berger wprowadza nowości szynkowa pieczona, szynka trady...

Jakość, szlachetność wyrobów i tradycja, to wartości na które kładą nacisk właściciele Zakładów Mięsnych Berger z Rydułtowów. Dążenia właścicieli są widoczne w proponowanych produktach. Szynki, wędzonki, wyroby szynkowe, wędliny homogenizowane, ki...

Wędliny dojrzewające wielkopolskie z Zakładu Mięsnego Konarcza...

Zaletą wędlin dojrzewających jest długi okres przydatności do spożycia. Produkty surowe, wędzone, wytwarzane są metodą tradycyjną. Szynka staropolska produkowana jest według starych przekazywanych od pokoleń przepisów. Surowcem do produkcji jest szynka wieprzowa. Sz...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.