FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu


Artykuły w kategorii: Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii

Kebab wołowy i drobiowy dla restauracji, pizzerii, sieci sklep...

Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chęci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze  jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostępne są zestaw...
Opublikowany: 18.07.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Salami węgierskie- oryginalne surowe kiełbasy dojrzewające

Salami to wędlina, która cieszy się ogromną popularnością i uznaniem na całym świecie. Początkowo była wyłącznie włoskim przysmakiem, teraz aktualnie jest jednym z najczęściej kupowanych wyrobów mięsnych. Wędlina typowana przez ekspertów jako „suro...

Kiełbasa swojska z Kasinki - wędliny tradycyjne, czyli nie ty...

- „Kupuj kliencie„ chciało by się rzec widząc aktywność speców od reklamy. Ta spontaniczna przestroga szczególnie staje się zasadna w przypadku kupowania żywności na codzienny stół. Owszem ładnie zapakowane makarony, czy inne proste produkty ...

Wołowina na steki dla restauracji, hurtowni i sklepów spożywcz...

Wołowina sezonowana na steki w kuchni polskiej jest jeszcze mało znana. Mięso wołowe  kojarzone jest z pieczenią, zrazami czy rosołem, czyli z tym co najczęściej przyrządzamy z wołowiny. Steki z wołowiny to najbardziej popularne danie wśród Amerykanów, Wło...

Firma Berger wprowadza nowości szynkowa pieczona, szynka trady...

Jakość, szlachetność wyrobów i tradycja, to wartości na które kładą nacisk właściciele Zakładów Mięsnych Berger z Rydułtowów. Dążenia właścicieli są widoczne w proponowanych produktach. Szynki, wędzonki, wyroby szynkowe, wędliny homogenizowane, ki...

Wędliny dojrzewające wielkopolskie z Zakładu Mięsnego Konarcza...

Zaletą wędlin dojrzewających jest długi okres przydatności do spożycia. Produkty surowe, wędzone, wytwarzane są metodą tradycyjną. Szynka staropolska produkowana jest według starych przekazywanych od pokoleń przepisów. Surowcem do produkcji jest szynka wieprzowa. Sz...

Najlepszy dostawca mięsa na Śląsku- ARAD

      Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD”, działające obecnie jako Spółka Jawna, powstała w 1993 roku.  W wyniku dynamicznego rozwoju, obecnie prowadzi pełną i szeroką działalność w zakresie rozbioru mięsa; wieprzowego, wołowego,...

Wędliny z Dymnej Chaty- nowości Zakładu Przetwórstwa Mięsnego ...

Na rynku produktów wędliniarskich pojawiły się nowości produktowe z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek. ” Z Dymnej Chaty” to nazwa nowej linii wędlin, w skład której wchodzi: Polędwica dymiona Z Dymnej Chaty Szynka dymiona Z Dym...

Przysmak wątróbkowy i kiełbasa biała z gęsi- nowości z firmy D...

Miło nam oznajmić Państwu, iż na na rynku naturalnych produktów drobiowych pojawiły się dwie nowości, które są idealnym uzupełnieniem oferty produktowej firmy Drobgen. Pierwsza to kiełbasa biała z gęsi. Wędlina ta jest rozszerzeniem asortymentu wybornych wędl...

Mięso drobiowe w elementach- Ubojnia Drobiu Prus

Sklepy mięsne, hurtownie mięsno-wędliniarskie współpracują z dostawcami, którzy są elastyczni na zmieniające się potrzeby rynku i klientów. Świeżość i wysoka jakość mięsa drobiowego to jeden z najważniejszych atutów przemawiających za dostawcą. Ob...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Ostatnia