Artykuły w kategorii: Artykuły
Odkryj Tajniki Wędzenia z Nowoczesną Komorą Wędzarniczo-Parzelniczą „SKRZYP”
Wśród tradycyjnych sztuk kulinarnych wędzenie mięs zajmuje szczególne miejsce. To nie tylko sposób na konserwację, ale również metoda nadawania produktom niepo...
Odkryj Wygodę i Smak Dzięki Gotowym Daniom
W dzisiejszym zabieganym świecie, gdzie czas jest na wagę złota, gotowe dania mięsne od MARK'S Marszałkowscy stanowią idealne rozwiązanie dla tych, którzy pragną połączyć smak domowych potraw z wygodą szybkiego przygoto...
Kabanosy w Stylu Włoskim, Pepperoni i Czosnkowe: Tradycja i Jakość Zakładów Mięsnych HAM
W świecie wędlin nieustannie ewoluują smaki i techniki produkcji. W tym kontekście, kabanosy dojrzewające oferowane przez Zakłady Mięsne HAM stanowią doskonały przykład połączen...
fot.Storteboom Hamrol
Wybór żywności staje się coraz bardziej świadomy i odpowiedzialny. Konsumentom zależy nie tylko na smaku i jakości mięsa, ale również na tym, jakie standardy są przestrzegane w trakcie produkcji. W firmie Storteboom Hamrol, przykładając ...
Komora chłodnicza - odpowiedzialna decyzja
Komora chłodnicza to niemal serce w każdym zakładzie mięsnym, czy sklepie mięsnym. Mięso i wędliny to produkty bardzo wymagające, bardzo wrażliwe na wahania temperatur, powinny być przechowywane w idealnych warunkach n...
Wagi najazdowe bardzo często montowane są na stałe w miejscach, w których konieczne jest częste ważenie towarów. Szczególne zastosowanie znajdują w branży mięsnej przy dostarczaniu surowców mięsnych do produkcji, jak również w hodowlach czy...
Remigiusz Zagraba: Jak niezależność od dystrybutorów wpływa na strategię i ofertę handlową sieci Limonka?
Wojciech Grzeszczak: Brak powiązań z dystrybucją jest jednym z najważniejszych założeń, jakie przyjęliśmy, organizując sieć sklepów Partnerskich. Niezal...
Święta to wyjątkowy czas, kiedy rodzina i przyjaciele zbierają się, aby dzielić wspólne chwile, rozmawiać o tym, co ważne, i delektować się wyjątkowymi daniami. W tym roku zaskocz wszystkich przy świątecznym stole, podając wędliny tylko najwyższej klasy jako dodate...
30 Lat Smaków z Roztocza: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mieczysław Witkowski i Jego Jubileusz
W Samym Sercu Natury - Początki i Lokalizacja
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Mieczysław Witkowski Sp. z o.o., zlokalizowany w malowniczej ...
fot. SABA
Remigiusz Zagraba: Panie Sebastianie ostatni raz rozmawialiśmy prawie 3 lata temu. Jak w tym trudnym czasie radzi sobie firma SABA. Najpierw był COVID, a obecnie wojna w Ukrainie.
Sebastian Trochym: Ostatnie lata to okres dynamicznych zmian w działalności nasze...