Artykuły - Strona 99 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Wędliny Biesiada Polska- szlachecki smak Hańderka

Wędliny marki Biesiada Polska firmy HAŃDEREK to nawiązanie do szlacheckiej, prawdziwej polskiej gościnności. Produkty naturalne są ręcznie przygotowywane i przewiązane sznurkiem. Precyzja wykonania i dbałość o najmniejszy szczegół w procesie produkcji daje wyr...

Kebab wołowy i drobiowy dla restauracji, pizzerii, sieci sklep...

Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań w branży gastronomicznej a jego popularność wynika z chęci kosztowania smaków kuchni tureckiej. Potrawa zamawiana w restauracji, barze  jest przyprawiona i gotowa do spożycia. W sprzedaży detalicznej dostępne są zestaw...
Opublikowany: 18.07.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, drób - kurczęta, indyk, wołowina, Etykiety: kebab,

Salami węgierskie- oryginalne surowe kiełbasy dojrzewające

Salami to wędlina, która cieszy się ogromną popularnością i uznaniem na całym świecie. Początkowo była wyłącznie włoskim przysmakiem, teraz aktualnie jest jednym z najczęściej kupowanych wyrobów mięsnych. Wędlina typowana przez ekspertów jako „suro...

Kocioł warzelny dla zakładów mięsnych i gastronomii

Gotowanie i  parzenie mięsa to codzienność w procesie produkcji wędlin oraz wyrobów wędliniarskich. Przygotowanie dużej porcji mięsa w formie gotowanej, parzonej to zadanie urządzenia jakim jest kocioł warzelny, który jest również przystosowany &nbs...
Opublikowany: 05.07.2012 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety: kocioł warzelny,

Kiełbasa swojska z Kasinki - wędliny tradycyjne, czyli nie ty...

 Kupuj kliencie - chciało by się rzec widząc aktywność speców od reklamy. Ta spontaniczna przestroga szczególnie staje się zasadna w przypadku kupowania żywności na codzienny stół. Owszem ładnie zapakowane makarony, czy inne proste produkty jak cuki...

Firma Berger wprowadza nowości szynkowa pieczona, szynka trady...

Jakość, szlachetność wyrobów i tradycja, to wartości na które kładą nacisk właściciele Zakładów Mięsnych Berger z Rydułtowów. Dążenia właścicieli są widoczne w proponowanych produktach. Szynki, wędzonki, wyroby szynkowe, wędliny homogenizowane, ki...

Mieczysława Bogdanowicz z PSS Społem Hajnówka stawia na wędlin...

Wywiad z Mieczysławą Bogdanowicz - Prezes PSS Społem Hajnówka.   Remigiusz Zagraba:  SPOŁEM w Hajnówce ma bardzo długą historię i  tradycję. Istnieje od 89 lat – jak dzisiaj wygląda działalność Spółdzielni? Mieczysława Bogdanowi...
Opublikowany: 25.04.2012 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Systemy pakowania wędlin i mięsa w sklepach

Systemy pakowania wędlin i mięsa w sklepach Atutem wielu sklepów mięsnych i stoisk mięsnych są produkty pakowane. Na rynku dostępnych jest wiele rozwiązań w zakresie pakowania. Istotne jest, aby opakowanie mięsa, wędlin spełniało swoją funkcję tzn. aby produkt zach...

Najlepszy dostawca mięsa w Polsce i na Śląsku- ARAD

      Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD”, działające obecnie jako Spółka Jawna, powstała w Polsce w 1993 roku (województwo śląskie).  W wyniku dynamicznego rozwoju, obecnie prowadzi pełną i szeroką działalność w zakresie ...

OPTYMA PLUS Danfoss -ciche agregaty chłodnicze dla przemysłu m...

Zadaniem agregatu chłodniczego jest schłodzenie powietrza w celu uzyskania odpowiedniej temperatury i wilgotności w pomieszczeniu, hali, czy magazynie. Komora chłodnicza przy  prowadzeniu zakładu mięsnego, ubojni, zakładu rozbioru mięsa, czy sklepu to konieczność. Dlate...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.