Artykuły w kategorii: Artykuły
„Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu przepysznych dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych...
O mięsie i wędlinach na rynku detalicznym i hurtowym opowiada Bolesław Zajdel, właściciel hurtowni Bolemar.
Remigiusz Zagraba: Jakie produkty mięsne znajdują się w Państwa ofercie?
Bolesław Zajdel: W naszej ofercie można znaleźć drób, wieprzowinę i wołowinę. Handl...
Elektronika S.A. Technika Chłodnicza poleca
Współczesne agregaty chłodnicze
Najnowsze technologie oraz wieloletnie doświadczenia projektantów, umożliwiają
w dzisiejszych czasach budowę coraz bardziej optymalnych, energooszczędnych, praktycznych w ...
O mięsach w menu poznańskiej restauracji Rycerska rozmawiamy z menedżerem restauracji Natalią Brzezińską.
Remigiusz Zagraba: W jakiej restauracji w Poznaniu można dobrze zjeść i jak do niej dojechać ?
Natalia Brzezińska: Nasza restauracja...
Zimą nasze organizmy tuż po obudzeniu się potrzebują solidnej dawki energii i ciepła. Gdy owsianka i zwykłe kanapki zaczynają nas nudzić czas na rozgrzewające sandwiche. Sposób ich przygotowania od lat pozostał niezmienny, z kolei ich zawartością często zaskakujemy samyc...
Białostocka restauracja Sztuka Mięsa stawia na jakość. Nie brak tu jednak różnorodności jeśli zajrzeć do menu. Cielęcina, jagnięcina, wołowina, wieprzowina i kurczak – w tak szerokim wachlarzu różnych rodzajów mięs każdy smakosz znajdzie c...
Ubojnia bydła ANMAR Andrzej Zalewski i Marek Ciborowski Sp. J.
Wysoka jakość i pewność zdrowotna.
Czyli Tusze cielęce, ćwierci wołowe i ośrodki wołowe od ANMAR-u
Na słynącym z czystego powietrza, dużych połaci zielonych lasów i rolnictwa Podlasiu działa Ubojnia ...
Większość konsumentów sugeruje się ceną
O sprzedaży mięs i wędlin w sklepach Gama w Łapach rozmawiamy z prezesem zarządu Januszem Jasińskim.
Remigiusz Zagraba: Na czym polega prowadzona przez Państwa działaność ?
Janusz Jasiński: Zajmujemy się przede wszystkim s...
Firma Konkret Monika Strzałka
Doceń wysoką jakość i polski smak!
Wybierz długo dojrzewającą wołowinę od Konkretu!
Firma należy do niewielkiego grona pionierów, którzy przed laty wprowadzili amerykańskie steki
z polskiej długo dojrzewającej wołow...
W zakładach przemysłu mięsnego jednym z kluczowych problemów jest utrzymanie wysokiego poziomu higieny i zminimalizowanie ryzyka wystąpienia skażenia żywności. W osiągnięciu tego celu pomagają systemy zarządzania zgodne ze standardami HACCP, pozwalające identyfikować,...