Artykuły - Strona 82 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Piła do cięcia mięsa z kością firma PANORAMA

Konfekcjonowanie mięsa, cięcie mięsa w plastry jest codzienną praktyką, której celem jest zwiększenie sprzedaży danego produktu mięsnego. Mięso może być konfekcjonowane  w skali przemysłowej, ale również może być pocięte bezpośrednio w sklepie, równ...
Opublikowany: 16.12.2015 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Krzysztof Szyndler - ZPM Hańderek o marketingu w branży mięsne...

„Bo diabeł tkwi w szczegółach” O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem. Remigiusz Z...
Opublikowany: 10.12.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Handel / Gastronomia, Etykiety: przetwórstwo mięsa,

Maciej Fabisiak szef kuchni Akademii Smaku - czego oczekujemy ...

Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Opublikowany: 09.12.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Wędliny bez konserwantów firmy ADOZ

Firma ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień Produkty bez konserwantów W zgodzie z naturą i tradycją Produkty bez konserwantów stanowią niewielki procent ogółu wyrobów na rynku mięsno-wędliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich...

Sylwia Wicherska menager restauracji Oberża pod Dzwonkiem

Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem - rozmawiamy z managerem restauracji – Sylwią Wicherską   Remigiusz Zagraba: Jaki jest adres najlepszej restauracji w Poznaniu ? Sylwia Wicherska: Restauracja nazywa się Oberża Pod Dzwonkiem. Mieścimy się przy ulicy Garb...
Opublikowany: 01.12.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Meble chłodnicze - małopolskie

Firma PHU KALT Elektromechanika Chłodnicza Meble chłodnicze Wysoka jakość i przyjemny wygląd w jednym Jeśli jakość mebli chłodniczych jest dla Ciebie sprawą priorytetową, zależy Ci na atrakcyjnym designie, a przy tym dbasz o środowisko – PHU KALT to świetna propo...
Opublikowany: 23.11.2015 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Cena odstrasza Polaków od luksusowej żywności

Według danych Polskiej Federacji Producentów Żywności potencjalnego polskiego konsumenta od zakupu luksusowej żywności w 77% odstrasza cena produktu.   Źródło: www.pfpz.pl...

Wzrost cen bydła

W dniach 2 – 8 listopada br. rynek odnotował wzrost cen zakupu bydła o + 1,6%. Za kilogram żywca płacono w tym czasie 6,12 zł netto.           Źródło: www.arr.gov.pl  ...

Osłonki do kiełbas - wielkopolskie

Podczas produkcji wyrobów mięsnych niektóre rozwiązania są podyktowane potrzebami rynku. Konsument jest coraz bardziej wymagający a jednocześnie ceni wygodę, czas i rzetelną informację. Obecnie obserwujemy tendencję wzrostową sprzedaży przetworów mięs...
Opublikowany: 16.11.2015 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: zaopatrzenie przemysłu mięsnego,

Wędliny light - rozsmakuj się w wieprzowinie

Dla wielbicieli wędlin light, o bardzo delikatnym smaku firma Hańderek przygotowała nową serię produktów z wieprzowiny. Szynka, schab i boczek z serii NATURALNE, to znakomite wędliny o subtelnym aromacie. Wędliny te przygotowane zostały w bardzo tradycyjny sposó...
Opublikowany: 16.11.2015 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina,

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.