Artykuły w kategorii: Artykuły
Grupa Muszkieterowie
„Klientom przede wszystkim zależy na zakupie świeżych, tradycyjnych wędlin wytwarzanych z naturalnych składników bez sztucznych dodatków”.
O produktach z mięs i wędlin rozmawiamy z Elizą Orepiuk-Szymurą, Kierownikiem Dyrekcj...
Wyśmienita jakość i wykwintny smak
Znana od wielu lat na terenie Śląska. Receptura, według której jest przygotowana także nie zmieniła się na przestrzeni lat, doskonale trafiając w gusta każdej osoby ceniącej wykwintne smaki. Jej sekret tkwi w wyśmienitej jakości surow...
Konfekcjonowanie mięsa, cięcie mięsa w plastry jest codzienną praktyką, której celem jest zwiększenie sprzedaży danego produktu mięsnego. Mięso może być konfekcjonowane w skali przemysłowej, ale również może być pocięte bezpośrednio w sklepie, równ...
„Bo diabeł tkwi w szczegółach”
O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem.
Remigiusz Z...
Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie
Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Firma ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień
Produkty bez konserwantów
W zgodzie z naturą i tradycją
Produkty bez konserwantów stanowią niewielki procent ogółu wyrobów na rynku mięsno-wędliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich...
Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem - rozmawiamy z managerem restauracji – Sylwią Wicherską
Remigiusz Zagraba: Jaki jest adres najlepszej restauracji w Poznaniu ?
Sylwia Wicherska: Restauracja nazywa się Oberża Pod Dzwonkiem. Mieścimy się przy ulicy Garb...
Firma PHU KALT Elektromechanika Chłodnicza
Meble chłodnicze
Wysoka jakość i przyjemny wygląd w jednym
Jeśli jakość mebli chłodniczych jest dla Ciebie sprawą priorytetową, zależy Ci na atrakcyjnym designie, a przy tym dbasz o środowisko – PHU KALT to świetna propo...
Według danych Polskiej Federacji Producentów Żywności potencjalnego polskiego konsumenta od zakupu luksusowej żywności w 77% odstrasza cena produktu.
Źródło: www.pfpz.pl...
W dniach 2 – 8 listopada br. rynek odnotował wzrost cen zakupu bydła o + 1,6%. Za kilogram żywca płacono w tym czasie 6,12 zł netto.
Źródło: www.arr.gov.pl
...