Artykuły w kategorii: Artykuły
Większość konsumentów sugeruje się ceną
O sprzedaży mięs i wędlin w sklepach Gama w Łapach rozmawiamy z prezesem zarządu Januszem Jasińskim.
Remigiusz Zagraba: Na czym polega prowadzona przez Państwa działaność ?
Janusz Jasiński: Zajmujemy się przede wszystkim s...
Firma Konkret Monika Strzałka
Doceń wysoką jakość i polski smak!
Wybierz długo dojrzewającą wołowinę od Konkretu!
Firma należy do niewielkiego grona pionierów, którzy przed laty wprowadzili amerykańskie steki
z polskiej długo dojrzewającej wołow...
W zakładach przemysłu mięsnego jednym z kluczowych problemów jest utrzymanie wysokiego poziomu higieny i zminimalizowanie ryzyka wystąpienia skażenia żywności. W osiągnięciu tego celu pomagają systemy zarządzania zgodne ze standardami HACCP, pozwalające identyfikować,...
Grupa Muszkieterowie
„Klientom przede wszystkim zależy na zakupie świeżych, tradycyjnych wędlin wytwarzanych z naturalnych składników bez sztucznych dodatków”.
O produktach z mięs i wędlin rozmawiamy z Elizą Orepiuk-Szymurą, Kierownikiem Dyrekcj...
Wyśmienita jakość i wykwintny smak
Znana od wielu lat na terenie Śląska. Receptura, według której jest przygotowana także nie zmieniła się na przestrzeni lat, doskonale trafiając w gusta każdej osoby ceniącej wykwintne smaki. Jej sekret tkwi w wyśmienitej jakości surow...
Konfekcjonowanie mięsa, cięcie mięsa w plastry jest codzienną praktyką, której celem jest zwiększenie sprzedaży danego produktu mięsnego. Mięso może być konfekcjonowane w skali przemysłowej, ale również może być pocięte bezpośrednio w sklepie, równ...
„Bo diabeł tkwi w szczegółach”
O zmianach na rynku w branży mięsnej, upodobaniach konsumentów i działaniach marketingowych rozmawiamy z marketing managerem Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Hańderek – Krzysztofem Szyndlerem.
Remigiusz Z...
Dania kuchni polskiej w nowej odsłonie
Warszawska restauracja Akademia Smaku mieści się przy Oboźnej 9; nieopodal Traktu Królewskiego. W nowoczesny sposób serwuje kuchnię polską. W eleganckiej i spokojnej atmosferze lokalu można skosztować znakomicie przyrząd...
Firma ADOZ Wytwórnia Wędlin Artur Kwiecień
Produkty bez konserwantów
W zgodzie z naturą i tradycją
Produkty bez konserwantów stanowią niewielki procent ogółu wyrobów na rynku mięsno-wędliniarskim. Nie oznacza to jednak, że klienci ich...
Restauracja Oberża Pod Dzwonkiem - rozmawiamy z managerem restauracji – Sylwią Wicherską
Remigiusz Zagraba: Jaki jest adres najlepszej restauracji w Poznaniu ?
Sylwia Wicherska: Restauracja nazywa się Oberża Pod Dzwonkiem. Mieścimy się przy ulicy Garb...