Artykuły w kategorii: Artykuły
„Wizytówką spółki SANO jest sprzedaż zza lady. To klient dokonuje wyboru produktu
i decyduje o ilości jaką chce kupić.” – mówi Prezes Zarządu Robertas Liudvinavičius
Remigiusz Zagraba: Jak w kilku zdaniach można o...
„Mięso musi być świeże i smaczne, aby potrawy z niego przygotowywane mogły zadowolić naszych gości.” – mówi właściciel restauracji Łukasz Skrzeczyński.
Remigiusz Zagraba: Restauracja DA VINCI, to brzmi dumnie. Jak do Państwa można tra...
„Z racji tego, że nie jesteśmy malutką restauracją i zamawiamy spore ilości, nasz dostawca musi mieć ciągłość dostaw.”
Stary Dom zlokalizowany jest w Warszawie przy ul. Puławskiej 104/106 naprzeciw Parku Wodnego Warszawianka nieopodal Parku Dreszera &n...
Gdy pogoda dopisuje przenosimy nasze jadalnie w plener. Wystarczy niewiele - piękna pogoda, zielone otoczenie i koc. Zapasy brakującej energii uzupełnimy sięgając po przygotowane wcześniej piknikowe smakołyki. Oto nasz obowiązkowy zestaw zdrowych
i smacznych przekąsek,...
Tłusta Kaczka to restauracja usytuowana w Gdyni, niedaleko Galerii Klif oraz pola golfowego. Oferuje Kuchnię Polską, a jej sztandarowym daniem jest właśnie kaczka. Ogień z kominka, aromat pieczonej dziczyzny, nalewki, konfitury, zioła oraz marynaty to kompozycja smakó...
Prezentujemy 6 rzeczy, które mają na to wpływ:
1. Zobacz i sprawdź, jak wyglądają produkty mięsne w ladzie – czy chciałabyś/chciałbyś je kupić?
2. Świeże produkty pochodzące ze sprawdzonych źródeł,
3. Sprzedawca posiadający wiedzę ...
Restauracja Góralska Tradycja to połączenie pasji i miłości do zakopiańskiej kultury. Zlokalizowana jest w samym sercu Zakopanego.
Można ją znaleźć na Krupówkach 29 (na końcu Pasażu Handlowego).
Na kilka pytań o restauracji i potrawach mięsnych dla portalu F...
Prowadząc kilka sklepów spożywczych warto kontrolować stan każdego sklepu między innymi: zamówienia, sprzedaż produktów oraz ubytki. Pozwala to ograniczyć straty i zyskać większą marżę ze sprzedaży. Stając przed wyborem zakupu odpowiedniego oprogramowani...
„Oferowanie naszym klientom wysokiej jakości, bezpiecznych produktów jest dla nas kwestią priorytetową.”
Wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił Alfred Kubczak - dyrektor ds. korporacyjnych
w Jeronimo Martins Polska S.A....
W upalne dni Polacy bardzo chętnie przygotowują swoje potrawy na grillu. Często więc sięgają po produkty, które nadają się do takiego przyrządzenia. Sklepy mięsne, aby zwiększyć swoje obroty, powinny więc zaopatrzyć się w asortyment grillowy, ponieważ najczęściej wybi...