Artykuły - Strona 100 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Kiełbasa tradycyjna, czyli kiełbasa mysłowicka krucha- śląskie...

    Kiełbasa była od czasów najdawniejszych przysmakiem polskim. Częstując gości, od niej rozpoczynano śniadania i obiady. Gdy za czasów saskich kuchnia polska stała się więcej wykwintną, powiadano, że dobry szlachecki kucharz powinien był umie...

Parówki dla dzieci- bez glutaminianu i fosforanów Skiba

Parówki występują w wielu odmianach i smakach. Dzieciom na ogół smakują miękkie wędliny, dlatego parówki to ich ulubione danie. Dorośli chętnie jadają takie kiełbasy, jako składnik pożywnych dań lub jako przekąska dla osób będących w ciągłym ru...

Wołowina na steki nagrodzona

Wołowina na steki produkowana przez P.P.U.H. Henryk Kowalczyk została uhonorowana godłem programu „Doceń polskie”. Wyróżnienie przyznano podczas VI audytu artykułów spożywczych biorących udział w Ogólnopolskim Programie Promocyjnym „...

Ciche agregaty chłodnicze w obudowie dla przemysłu mięsnego

CHŁODNICTWO  XXI wieku OPTYMA PLUSTM  Danfoss Agregaty skraplające Optyma PlusTMw obudowie przeznaczone są zasadniczo do pracy w obszarach zabudowy mieszkalnej, czyli tam gdzie odgłosy normalnej pracy agregatu mogą stanowić uciążliwość dla ludzi, bądź też ze...

Metka wędzona Poliwczak nagrodzona znakiem Doceń Polskie

Zakład mięsny „Poliwczak”  Sp J. Celina Poliwczak, Piotr Poliwczak  oferuje produkty z wyższej i średniej półki. Klienci firmy to koneserzy, poszukiwacze nietypowych smaków, otwarci na nowości, ale jednocześnie ceniący tradycję, chcący ...

Monika Wambier restauracja Stogram z Bydgoszczy

Stogram to nowy kulinarny punkt na mapie Bydgoszczy. Restauracja znajduje się na ulicy Kruszwicka 1w Galerii Rondo. Tutejsze menu powinno przypaść do gustu smakoszom tradycyjnych smaków, a to za sprawą serwowanej tu kuchni typowo polskiej.   O mięsnych inspirac...
Opublikowany: 12.10.2012 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Wędliny z Wadowic kruche- nowość Zakładu Mięsnego Dobrowolscy ...

  W ofercie Zakładu Mięsnego Dobrowolscy Sp. z o.o. pojawiła się Nowość- Wędliny Kruche z Wadowic. To linia wędlin łącząca tradycyjne, sprawdzone receptury z nowoczesną technologią produkcyjną. W skład serii wchodzą Filet kruchy oraz Zrazowa krucha. Są to znakomite wy...

Dlaczego lubimy parówki ?

Dlaczego kochamy parówki? Powodów jest wiele. Po pierwsze to jedzenie uniwersalne – łatwo je łączyć z różnymi przysmakami i daniami, a także podać do zjedzenia każdemu niezależnie od wieku. Po drugie są szybkie do przyrządzenia – nie ważne czy m...
Opublikowany: 09.10.2012 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Mięso wieprzowe dla gastronomii i dla przetwórstwa mięsnego, ś...

Szeroki asortyment mięs wieprzowych dla gastronomii, do produkcji wyrobów wędliniarskich oraz dla sklepów mięsnych  do sprzedaży detalicznej posiada w swojej ofercie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „ARAD” z Katowic. Dynamiczne i rozwijające s...

Targi Food to Go - Gdańsk 2013

05-06 lutego 2013 r. w Gdańsku odbędą się Targi FOOD-to-GO dla Gastronomii, Lodziarni, Pizzerii, Barów Szybkiej Obsługi i Cateringu. Jest to jedyne wydarzenie tego typu na Pomorzu. Z roku na rok impreza cieszy się coraz większym zainteresowaniem ze strony wystawcó...
Opublikowany: 02.10.2012 Kategorie: Artykuły, Wydarzenia, Wiadomości, Wydarzenia, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.