Artykuły - Strona 91 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Mięso wołowe w elementach, łódzkie - propozycja ZPM "Rzeźnik"...

    Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Rzeźnik” jest firmą rodzinną z wieloletnim doświadczeniem w branży mięsnej. W zakresie działalności zakładu znajduje się skup, ubój i przetwórstwo żywca wołowego i wieprzowego, roz...

Systemy pneumatyczne do samochodów dostawczych, mazowieckie

Prowadząc przedsiębiorstwo w branży mięsnej, czy to ubojnię, rozbiór mięsa lub zakład mięsny, trzeba liczyć się z tym, że przyjedzie pora aby wyprodukowany towar opuścił Państwa zakład i w idealnym stanie dotarł do klienta. Jest to jednak tylko jeden aspekt – drugi...

Mięso przepiórcze dla gastronomii - małopolskie

    Mięso przepiórcze znane jest na świecie od czasów starożytnych Egipcjan, kiedy to uznawano i wierzono w jego magiczną moc uzdrawiania, a także serwowano na stołach bogaczy egipskich. Do Polski przywędrowało dopiero w latach 60 XX wieku.&nbs...

Kiełbasa swojska tradycyjna - producent małopolskie

Gdyby istniała ankieta dotycząca najsmaczniejszych dodatków do kanapek, niewątpliwie wędliny zajęłyby w niej dominującą pozycję. Nie ma drugiego tak popularnego produktu spożywczego. Włosi znani są z salami i szynki parmeńskiej, Hiszpani z chorizo i pata negra a Polac...

Wyroby tradycyjne łódzkie - kiełbasa ze wsi Nowakowskiego

    Wędliny tradycyjne od lat znajdują stałe miejsce zarówno na domowych stołach Polaków, a także świetnie sprawdzają się jako uroczyste menu podczas wystawnych bankietów, wesel, czy też balów. Nikt w momencie organizacji takiej i...

Życzenia świąteczne od Zakładu Mięsnego POLIWCZAK

    Szanowni Państwo, Nadchodzące Święta Bożego Narodzenia niosą ze sobą wiele radości oraz refleksji dotyczących minionego okresu, a także planów na nadchodzący Nowy Rok. W tych wyjątkowych dniach chcemy Państwu życzyć wszelkiej pomyślności, ab...
Opublikowany: 19.11.2014 Kategorie: Artykuły, Wydarzenia, Etykiety: producenci wędlin, wyroby tradycyjne, zakłady mięsny,

Boczek Dymiony i Kiełbasa Herbowa ZPM Hańderek - najlepsze pro...

    Zakład Przetwórstwa Mięsnego „Hańderek” po raz kolejny został doceniony za jakość i smak swoich produktów. To niebywały sukces firmy! Eksperci ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń Polskie” uhonorowal...

Akredytowane laboratorium badawcze - niezawodność i wiarygodno...

    Od laboratorium badawczego, w dzisiejszych czasach, oczekuje się olbrzymiej wszechstronności i bogatego zakresu wykonywanych badań. Nie łatwo znaleźć takie, które oprócz powyższych aspektów, zaproponuje miłą i profesjonalną obsługę o...

Wyroby tradycyjne Mazowsza - Staropolska Strzecha

    Staropolskie wyroby… z tęsknoty za tradycją   Masarnia „Staropolska Strzecha” to firma czerpiąca z najlepszych zwyczajów polskiej kuchni. Powstała z miłości do tradycji wędliniarskich, kultywowanych w rodzinie założyci...

Śląskie specjały czyli frankfurterki i kiełbasa pieprzowa - z ...

Na Śląsku nie tylko kopalnie węgla Pochodzenie nazwy Śląsk, krainy zamieszkiwanej już od starożytności budzi wielkie dyskusje. Jedni uważają, że pochodzi ona od nazwy rzeki Ślęzy, drudzy twierdzą, że nazwa terenu ma ścisły związek ze słowem „ślęg” względnie &bd...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.