Artykuły - Strona 84 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

OPAKOWANIA do produktów plasterkowanych

Producenci, którzy dobrze znają rynek, wiedzą jak ważną rolę odgrywają w branży spożywczej walory estetyczne. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na wygląd i jakość opakowania.         ...

Najszybszy i najlepszy rozbiór mięsa wieprzowego tylko na lini...

Doskonałe rozwiązanie dla zakładów prowadzących rozbiór mięsa wieprzowego oferuje firma Somkol z Jaworzna.  Nowoczesna linia rozbiorowa została stworzona, aby ułatwić oraz przyspieszyć proces rozbioru mięsa wieprzowego. Czym charakteryzuje się ta lini...

Dostawca mięsa wieprzowego - Warszawa, zachodnio-pomorskie, ma...

Wieprzowina jest niezaprzeczalnie ulubionym mięsem Polaków ze względu na wieloletnią tradycję, ogólną dostępność, atrakcyjną cenę i oczywiście  smak.  Niestety nie każdy produkt, który oferują producenci, spełnia najważniejsze kryteria. Wybiera...

Wołowina dojrzewająca, producent KOWALCZYK, śląskie

Dlaczego ciągle nie doceniamy mięsa wołowego? Zaskakujące jest, jak niewiele osób zdaje sobie sprawę, że wołowina jest bardzo zdrowym mięsem.  Zawiera od 7 do maksymalnie 30 procent tłuszczu, a dla porównania mięso wieprzowe może zawierać nawet 50 procent ...

Wędliny UPIECZONE po naszemu - nowość od Hańderka

  W trakcie celebrowania posiłków, szczególnie tych wyjątkowych, jak weekendowe śniadania często marzymy o wędlinach, takich jak dawniej… Pełnych smaku, aromatu, doskonale przyprawionych, cieszących oko i zachwycających podniebienie. Ponad wszystk...

5 rzeczy, które należy zrobić, aby zarejestrować "Produkt Trad...

1. Wytwarzać produkt spełniający kryteria Produktu Tradycyjnego Na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa mogą zostać wpisane produkty, których jakość lub wyjątkowe cechy i właściwości wynikają ze stosowania tradycyjnych metod produkcji, stosow...
Opublikowany: 12.08.2015 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, Etykiety:

Wędliny bez konserwantów- naturalne, małopolskie z firmy Marka...

W dobie mechanizacji oraz szybkiego postępu techniki wielu producentów żywności zapomina o najważniejszych aspektach tej działalności, czyli sposobie wytwarzania i jakości wyrobów. Są jednak takie firmy jak Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe (PPHU) ...
Opublikowany: 10.08.2015 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, małopolskie, Etykiety: wędliny, małopolskie,

Sprzedaż mięsa i wędlin z samochodu - wymagania sanitarne

      Myśląc o sprzedaży wędlin i produktów mięsnych, trzeba koniecznie zastanowić się nad tym, czego oczekuje współczesny klient. W obecnym czasie ważnym kryterium decyzji zakupowych jest oszczędność czasu i wygoda. Dlatego dobrym pomysłem j...
Opublikowany: 07.08.2015 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Etykiety: sklep mięsny,

ARENA HANDLOWA zatrudni Przedstawiciela Handlowego ds. detalu ...

Dystrybutor wysokiej jakości  wędlin ARENA HANDLOWA ( woj. małopolskie) zatrudni Przedstawiciela Handlowego   Zakres podstawowych obowiązków: -aktywne pozyskiwanie nowych  klientów -utrzymywanie dobrych relacji z obecnymi klientami firmy -...
Opublikowany: 06.08.2015 Kategorie: Artykuły, Wiadomości, Z kraju i ze świata / te kategorie łączą się/, Komunikaty, Etykiety:

Ptasia grypa nadal groźna

Groźna choroba wciąż atakuje drób tuż za granicami naszego kraju. Pod koniec lipca bieżącego roku w północno-zachodniej części Niemiec odnotowano kolejne przypadki ptasiej grypy. Faktem jest, że Dolna Saksonia jest ważnym regionem produkcji drobiarskiej w Niemczec...
Opublikowany: 06.08.2015 Kategorie: Artykuły, Wiadomości, Z kraju i ze świata / te kategorie łączą się/, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.