Artykuły w kategorii: Artykuły
Wielu szefów oraz dyrektorów ds. marketingu firm mięsnych, rozważa czy też rozważało promocję i reklamę swoich produktów w telewizji.
Kilka firm mięsnych prowadziło lub prowadzi tego typu działania w telewizji publicznej, komercyjnej czy też kodowan...
Wyroby serii OLCHOWY DYM
Nowa wyjątkowa seria OLCHOWY DYM, to owoc kilkumiesięcznej pracy fachowców Zakładów Mięsnych Lniano. Zainspirowani świadomością braku zdrowych, tradycyjnych wyrobów, stworzyli nową jakość.
Niepowtarzalny i wyjąt...
Szanowni Państwo specjalnie dla Was stworzyliśmy nowy dział, w którym zaprezentujemy Państwu mięso i wędliny, produkowane przez najlepsze zakłady mięsne, wyjątkowe, charakteryzujące się unikatowym smakiem, niszowe.
Dzięki produktom tutaj prezentowanym klienci Was...
Wyposażenie sklepu mięsnego jest niewątpliwie bardzo ważnym elementem. Należy się zastanowić co jest ważne i czego nie powinno zabraknąć.
Na wyposażenie sklepu mięsnego składa się:
lady chłodnicze, szafy chłodnicze, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa,
klimatyzacj...
Jeśli chodzi o definicję PR to powstało ich bardzo wiele.
Sam Black istotę przekazu PR zamyka w kilku słowach – kluczach reputacja, wiarygodność, zaufanie, harmonia oraz dobrze przekazana informacja.
Branża mięsna w tej dziedzinie ma bardzo dużo do zrob...
Jeśli właścicielom firm bądź menadżerom zadamy pytanie o cele biznesowe ich organizacji odpowiedzą prawdopodobnie , że ich „celem jest zysk”. Tymczasem taki sposób myślenia może być w dłuższej perspektywie zgubny. Nie oznacza to, że zysk i rentowność są...
Wyjątkowe wydarzenie gastronomicznie w 2011 roku.
8 i 9 lutego 2011r. w po raz pierwszy Gdańsku odbędą się targi easyFairs FOOD-to-GO 2011 dedykowane dla małej gastronomii, cateringu i barów fast-food. Ta sama impreza już po raz trzeci odbędzie się w Krakowie w dniach 11-...
Istotną częścią polskiej branży mięsnej stanowią firmy rodzinne, założone na początku lat 90-tych. W obecnej chwili do biznesu wkracza drugie pokolenie, przed którym stoi zupełnie inna rzeczywistość, niż 20 lat temu przed ich rodzicami. Wówczas głó...
Szanowni Państwo, portal FirmyMiesne.pl nawiązał współpracę z Wojciechem Woźniakiem, który specjalnie dla Was podzieli się swoim doświadczeniem z zakresu zarządzania, marketingu oraz tworzenia marki w branży mięsnej.
Wojciech Woźniak ukończył Akad...
Przemysław Chabowski
Ukończył Akademię Rolniczą w Poznaniu na Wydziale Technologii Żywności, gdzie uzyska tytuł magister inżynier technologii żywności.
Pracował min. w Zakładach Piwowarskich Warka, firmie Agrosmak, Intersmak, Interchamp, Zakłady Mięsne Morliny, Okecha...