Artykuły w kategorii: Artykuły
„Stawiamy zawsze na solidnych i lojalnych partnerów, którzy chcą się z nami rozwijać. Producent musi tak jak i my stawiać na jakość, powtarzalność produktów i terminowość dostaw.” – mówi Janusz Pasternak, menedżer i członek ...
O zmianach w firmie PPHU Osłonka oraz o sztandarowych produktach rozmawiamy z szefem firmy Stefanem Jerzym Pielechem.
Remigiusz Zagraba: Za rok firma OSŁONKA będzie obchodziła 25 lecie działalności na rynku polskim. Jest to dobry moment na podsumowania ...
Schłodzone ćwierci wołowe polskiej produkcji szczególnie polecane są zakładom przetwórstwa mięsnego do dalszego rozbioru na części kulinarne i późniejszej sprzedaży. Nadają się także do produkcji wędlin i dań gotowych takich jak kotlety, roladki...
Gusta klientów z Małopolski podążają za produktami tradycyjnymi, świeżymi, wędlinami prozdrowotnymi - mówi Oliwia Świadek, członek zarządu hurtowni Arena Investment w rozmowie
z portalem FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Państwa firma...
„Chcemy, aby Agrofood Poland był ułatwieniem i prostym rozwiązaniem w sprzedaży produktów dla zakładów mięsnych. Aby zakłady skupiły się na produkcji i na jakości produktu, a my zajmiemy się kompleksową obsługą sprzedaży, eksportu.”
Rozma...
„Terminowe dostawy zamówionych towarów są ważnym elementem udanej współpracy. Zależy nam na tym, aby zamówiony towar zawsze dojechał na miejsce w wyznaczonym terminie.”
Agmięs to hurtownia wędlin, mięsa i drobiu zlokalizowan...
Karnawał bez nich nie byłby tak huczny. Możliwe, że były również mniej smaczny lub wręcz nieapetyczny. Przekąski, zakąski, przegryzki, to one są ważnym punktem karnawałowych spotkań. Pomysłów i przepisów na ich przygotowanie jest kilka, ale ich liczba ci...
Kebab to potrawa turecka, która cieszy się ogromnym zainteresowaniem również w Polsce. Zaczerpnięty został z kuchni orientalnej. Jest szybki w przygotowaniu, podaje się go w specjalnej bułce lub w placku lawasz z dodatkiem warzyw i sosów lub jako danie z...
„Oprócz przygotowywania smacznych potraw przez naszą załogę kuchenną, przywiązujemy również wagę do dobrej jakości obsługi klienta” – mówi Dominika Szumera, współwłaścicielka Dworku Przy Lesie.
Remigiusz Zagraba: ...
Salami to surowa wędlina dojrzewająca, która znana jest w całej Europie. Smakuje wyśmienicie zarówno na kanapkach, jak i jako dodatek do pizzy czy zapiekanek.
Jest wiele rodzajów salami. Które więc wybrać?
Ważne, aby produkowane było z czysteg...