Artykuły w kategorii: Artykuły
Wszystkie nowoczesne sklepy mięsne, sieci sklepów oraz stoiska garmażeryjne powinny zaopatrzyć się w wielofunkcyjny piec konwekcyjno-parowy. Jest to urządzenie, dzięki któremu właściciel może wprowadzić do sprzedaży gotowe dania, poszerzając tym samym gam...
„Mięso powinno być świeże, najwyższej jakości i w dobrej cenie. Osobiście uważam, że cena może być wyższa, ale towar musi być bardzo dobrej jakości.”
Restauracja Polka, zlokalizowana w Łodzi nieopodal Pałacu Poznańskiego, w odrestaurowanej Manufakturze...
„Podejmując decyzję o rozpoczęciu współpracy z daną firmą musimy być przekonani, że jest to wiarygodny partner handlowy, czyli taki, który stosuje bezpieczne procedury produkcji, a jakość jego produktów została sprawdzona i posiadają wszystkie wyma...
Wędliny podrobowe to niezwykle zróżnicowana grupa w kategorii wędlin. Nieustannie poszerza się o nowe przepisy i połączenia. Wyroby podrobowe cechują się wyrazistym smakiem i aromatem, dlatego też wyraźnie ożywiają przystawki, takie jak na przykład półmisek zim...
„Główne kryteria, którymi kierujemy się podczas doboru dostawców to niewątpliwie jakość. Nie szukamy okazji na rynku, gdzie można kupić cośw wyjątkowo taniej cenie, kosztem jakości.”
Rozmawiamy z Prezesem Zarządu „SPOŁEM&rd...
Restauracja Podlasianka zlokalizowana jest w Bielsku Podlaskim przy ul. Mickiewicza 37 (województwo podlaskie). Warto dodać, że mieścimy się w okolicy Ratusza – mówi Jerzy Szurbak, kierownik restauracji.
Remigiusz Zagraba: Z jakich ro...
Rozmawiamy ze specjalistą ds. marketingu – Bożeną Kozłowską.
Remigiusz Zagraba: Jak dojechać do głównej siedziby SPOŁEM w Łomży czyli spółdzielni, która obecnie zarządza, iloma sklepami ?
Beata Kozłowska: SPOŁEM Powszechna S...
Przepisy rolnictwa ekologicznego stosuje się do każdego producenta ekologicznego zaangażowanego w działania na każdym etapie produkcji, przygotowywania i dystrybucji produktów ekologicznych.
W celu rozpoczęcia działalności w rolnictwie ekologicznym, należy złożyć do...
Kiełbasa swojska produkowana według własnej, unikalnej receptury cieszy się uznaniem na całym Podhalu. Wytwarzana z naturalnych surowców, mająca niezmienny skład i tradycyjny sposób produkcji, powinna znaleźć się w każdym ceniącym się sklepie. Jadana na zimno l...
„Oprócz ceny, kluczowa jest jakość oraz świeżość mięs i wędlin” - mówi Anna Szumna PSS Kraśnik w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.pl
Remigiusz Zagraba: Proszę w kilku zdaniach opisać historię i działalność SPOŁEM Kraśnik.
Anna Szumna: ...