Artykuły - Strona 72 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Lada chłodnicza do wędlin- program Sztuka Mięsa

Jak sprawić, żeby stoisko mięsne przyciągało klientów? Obecnie sklepy i stoiska mięsne przykuwają uwagę nowoczesnym designem i ciekawą konstrukcją. Swoim atrakcyjnym wyglądem i prezentacją produktów zachęcają do zakupów. Przejrzysta  ekspozy...

Restauracja Zaścianek z Lublina – golonka i pierś z kaczki to ...

Zaścianek to restauracja Na Szlaku Trzech Kultur, która promuje kulturę staropolską, ale także kultury zaprzyjaźnionych z nami wschodnich sąsiadów oraz kulturę żydowską.” - wywiadu dla portalu FirmyMiesne.pl udzielił manager restauracji Łukasz Wawszczak...
Opublikowany: 12.11.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety: gastronomia,

Andrzej Skiba o początkach i obecnej działalności Zakładów Mię...

„Wkładamy wiele serca we wszystkie nasze produkty, ale jeśli mam wymienić te sztandarowe, to są to produkty z najdłuższą tradycją.” O historii Zakładów Mięsnych Skiba opowiada właściciel Andrzej Skiba.   Remigiusz Zagraba: Zakłady Mięsne SKIBA i...

Osłonki do kiełbas surowych, parzonych i gotowanych

Podczas produkcji wyrobów wędliniarskich duże znaczenie ma wybór odpowiedniej osłonki, która nada mu estetyczny wygląd. Osłonka poliamidowa termokurczliwa HEKAMULTI to wielowarstwowa osłonka używana jako najbardziej popularne opakowanie. Znajduje zastoso...
Opublikowany: 27.10.2016 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wędliny,

Środki myjące i dezynfekujące w sklepie mięsnym

      Utrzymanie czystości oraz warunków higienicznych w sklepie mięsnym to podstawa. Środki myjące i dezynfekujące muszą być bezpieczne dla zdrowia osób używających oraz bezpieczne dla dezynfekowanych powierzchni. Preparaty przewidz...

Antrykot wołowy – jak wybrać najlepszy?

Antrykot jest mięsem otrzymywanym z części grzbietowej tuszy wołowej. Soczysty i delikatny w smaku, nadaje się do smażenia, pieczenia w całości, a także grillowania. Szefowie kuchni najczęściej przygotowują z niego steki, kotlety, zrazy, różnego rodzaju pieczenie ora...
Opublikowany: 21.10.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Włoskie wędliny BIO - Hurtownia IL PARCO

„Specjalizujemy się w sprowadzaniu oraz sprzedaży oryginalnych artykułów spożywczych z Włoch” – mówi Tomasz Jasiński właściciel Hurtowni Produkty Biologiczne.   Remigiusz Zagraba: Gdzie można kupić oryginalne produkty włoski...
Opublikowany: 20.10.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: hurtownie,

Szynka wędzona - wielkopolskie

Smak dobrej szynki zależy w znacznym stopniu od receptury oraz od jakości składników, z których ją wykonano. Znacząca jest również metoda jej wytworzenia. Wędlina podczas wędzenia nabiera charakterystycznego, mocnego aromatu. Czynnikiem decydującym o jej...
Opublikowany: 18.10.2016 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety: wieprzowina, wędliny,

Wojciech Grzeszczak - sklepy LIMONKA

„Ważne dla nas jest, aby hurtownia była elastyczna cenowo, pozwalając naszym sklepom na konkurowanie z kanałem nowoczesnym.”– mówi Dyrektor Handlowy Sieci Limonka Wojciech Grzeszczak.   Remigiusz Zagraba: Sieć Limonka to obecnie 30...
Opublikowany: 17.10.2016 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety: sieci handlowe,

Iwona Tołłoczko o sukcesie rodzinnej firmy

„Myślę, że firma rodzinna to potężna siła i wierzę w nasz rozwój. Chcę stworzyć przyszłość dla swoich dzieci, coś im po sobie zostawić. Może doczekam takiej satysfakcji jak moja mama, która codziennie może się cieszyć tym, że praca jej i ta...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.