Artykuły w kategorii: Artykuły
Od lewej Maurycy, Martyna, Fryderyk, senior rodu Marek Szymaniak oraz Kinga Kaczmarek
Dzisiaj i w przyszłości jednym z najważniejszych czynników, które zdecydują o sukcesie firmy w branży mięsnej, będzie zaufanie, otwartość na zmiany i rozwój. Społecze...
Safe Air
W trosce o bezpieczeństwo i zdrowie
Safe Air to urządzenie zaprojektowane w myślą o obiektach, które wymagają najwyższych standardów higienicznych w zakresie jakości powietrza, włączając branżę medyczną. Obecna sytuacja stawia podobne w...
Produkty tradycyjne to produkty spożywcze chronione prawem polskim lub prawem Unii Europejskiej. Wytworzone z naturalnych surowców, posiadające tradycyjny skład lub sposób produkcji.
Na liście Produktów Tradycyjnych znajduje się...
Remigiusz Zagraba: 4 marca 2020 r. pojawił się w Polsce pierwszy dodatni wynik koronawirusa SARS-CoV-2 z chińskiego Wuhanu, który wywołuje chorobę COVID-19. Jak branża mięsna zareagowała na tę pandemię ?
Janusz Pasternak: Niezależnie od tego, co dzieje si...
fot. FirmyTołoczko
Firma TOŁŁOCZKO to mała firma rodzinna założona w 1993 roku przez Iwonę i Tomasza Tołoczko. Jej misją jest produkcja naturalnych wyrobów wędliniarskich i sprzedaż zdrowej żywności.
Działalność naszej firmy w ostatnich latch została zauważona i d...
O skutkach jakie epidemia COVID19 wywiera na gospodarkę można wnioskować z obserwacji rynków, przez których fala zachorowań już przeszła. W poniedziałek szefowie dwóch liczących się światowych organizacji zrzeszających azjatyckich producentów: Food I...
1) Rozporządzenie Ministra Zdrowia w sprawie ogłoszenia na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej stanu zagrożenia epidemicznego
2) Na stronie Ministerstwa Rozwoju zostały opublikowana zaktualizowane wytyczne dla placówek handlowych i usługowych w zwią...
Remigiusz Zagraba: Netto Polska to 3 idee: lokalności, zaangażowania i lojalności. Na czym polegają te wartości i jak w praktyce są one realizowane?
Janusz Stroka: Wszystkie te trzy idee realizujemy przede wszystkim poprzez bycie blisko naszych klientów – nasze...
Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...
Opublikowany: 18.02.2020
Kategorie:
Artykuły,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
Maszyny, urządzenia, dodatki, transport,
Etykiety:
Firma GOLD DRÓB to marka, która od wielu lat zwiększa swoje przychody i regularnie inwestuje w rozwój marki, sprzedaż i zaplecze produkcyjne.
W najnowszej inwestycji tj. zakładzie przetwórczym w Świerczowie, która została wsparta dotacją ...