Artykuły w kategorii: Artykuły
"Nasza oferta to przede wszystkim mięso wieprzowe, drób i wędliny . Kurczak i elementy pochodzą z naszych własnych Zakładów Rozbioru Drobiu zlokalizowanych w Białymstoku oraz Suwałkach" - mówi Adam Gryko – współw...
Co wiedzą właściciele najlepszych i najbardziej dochodowych sklepów?
-trzeba być konkurencyjnym cenowo na rynku,
-należy wychodzić naprzeciw oczekiwaniom klientów,
-śledzić wyprzedzać działania konkurencji a przyn...
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”
Eksperci z branży spożywczej potwierdzili najwyższą jakość kolejnych wyrobów z oferty Zakładu Przetwórstwa Mięsnego HAŃDEREK! Schab Tradycyjny i Szynka Polska zdobyły certyfikaty jako...
"Bliska współpraca z lokalnymi dostawcami jest bardzo ważnym obszarem działalności naszej sieci", mówi Mariola Skolimowska, PR Manager Netto Polska
Remigiusz Zagraba: Netto jest europejską siecią sklepów osiedlowych duńskiego ...
Drodzy Czytelnicy,
Polacy uwielbiają mięso i wędliny. Ponad 90% Polaków deklaruje, że są mięsożercami. Choć grupa wegetarian i wegan z każdym rokiem się powiększa, szczególnie wśród najmłodszych generacji wiekowyc...
We wrześniu 2017 r. spadły ceny produktów zwierzęcych. Odnotowano nieznaczny spadek cen trzody chlewnej (o 1 grosz w porównaniu do miesiąca wcześniejszego) 5,29 zł/kg. Ceny bydła rzeźnego kształtowały się na poziomie 6,31 zł/kg, czyli były o 5 groszy niższe niż mi...
Sfinks Polska, zarządzający restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło, WOOK i Fabryka Pizzy przejmuje sieć "Piwiarnie Warki" od Grupy Żywiec. Na bazie podpisanej w czerwcu br. umowy, Sfinks ma kupić franczyzową sieć Piwiarnia Warki, liczącą 67 pubów, za 12 mln zł. ...
Restauracja Pasja zlokalizowana jest na ulicy Wrocławskiej w Sławkowie, w województwie Śląskim.
„Wyróżnia nas dobra kuchnia. Oferujemy potrawy własnej produkcji” – mówi Bartosz Halkiewcz, manager restauracji w wywiadzie dla ...
Jak zwiększyć sprzedaż!
Odpowiednio dobrane wyposażenie sklepu powinno być przemyślane. Wystrój i atmosfera lokalu wpływają na klientów i ich przywiązanie do marki. Aranżując powierzchnię handlową warto wziąć pod uwagę trzy czyn...
Zdj. Kiełbasa swojka - Drąg s.c.
Określenie swojski przywodzi na myśl bliskie każdemu człowiekowi tradycyjne, pyszne smaki, znane od dzieciństwa. Dlatego produkty swojskie powinny być produkowane z naturalnych składników oraz w zgodzie z tradycyjnym...