Artykuły - Strona 34 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Kiełbasa idealna na grilla - nowość firmy Berger, śląskie

Klasyk w grillowym menu – kiełbasa sołtysa biała marki BERGER Amatorzy grillowych przysmaków z pewnością nie przejdą obojętnie nad najnowszą propozycją marki BERGER kiełbasa sołtysa biała to swoisty klasyk, którego nie może zabraknąć wśród dań se...
Opublikowany: 01.06.2019 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, śląskie, Etykiety:

Kiełbasa śląska na grilla- producent kujawsko-pomorskie

Sezon grillowy otwarty!  Kiełbasa wieprzowa to obecnie jeden z najpopularniejszy produktów na grilla. Wybierana najczęściej przez Polaków ze względu na smak, wygodę i dostępność w niemal każdym sklepie.  Czy każda kiełbasa nadaje się na grilla?&...
Opublikowany: 28.05.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wieprzowina, Etykiety:

Mięso królicze a walory zdrowotne- producent Amciu

Konsumenci od jakiegoś czasu coraz częściej poszukują bardzo dobrych jakościowo mięs. Każdy rodzaj mięsa ma swoje zalety, jednak jest jeden szczególny i w ostatnich latach trochę zapomniany. Powoli jednak wraca on na stoły polskie, bo jest nie tylko smaczny i delikatn...
Opublikowany: 24.05.2019 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, małopolskie, Etykiety:

Jaka powinna być wysokość pomieszczenia w sklepie mięsnym ?...

fot.pixabay Jaka powinna być wysokość pomieszczenia w sklepie mięsnym ? Jeśli planujemy otwarcie sklepu lub stoiska mięsnego należy w pierwszej kolejności wziąć pod uwagę wymagania techniczne dotyczące budynku, w którym ma odbywać się sprzedaż produktów mię...
Opublikowany: 23.05.2019 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Nowości produktowe na sezon grillowy, producent śląskie

Czas na grilla! Wraz z nadejściem sezonu grillowego marka BERGER przygotowała dwie oryginalne propozycje, w sam raz do wrzucenia na ruszt. KASZOK i RYŻOK znajdą uznanie wśród miłośników grillowania, którzy stawiają na lekkie i nowoczesne...
Opublikowany: 17.05.2019 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, śląskie, Etykiety:

Dino Polska po I kwartale 2019 roku- dalszy wzrost skali dział...

  Dino Polska S.A., polska sieć marketów spożywczych, odnotowała w I kwartale 2019 r. blisko 23-proc. wzrost przychodów ze sprzedaży, do 1,56 mld zł. Towarzyszył temu wzrost wyniku EBITDA o ponad 26% i dalsza poprawa ma...
Opublikowany: 16.05.2019 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Wymagania sanitarno-epidemiologiczne przy otwarciu sklepu mięs...

Otwieramy sklep mięsny — jakie akty prawne regulują wymagania sanitarno — epidemiologiczne? Do najważniejszych aktów prawnych określających wymagania sanitarno — epidemiologiczne przy otwarciu i prowadzeniu sklepu lub stoiska mięso — wędliny ...
Opublikowany: 15.05.2019 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Ćwierćtusze wołowe chłodzone – producent

W latach 90 wołowina była bardzo popularnym mięsem. Jej spożycie wynosiło ok. 17 kg w skali roku na osobę, ze względu na wykorzystanie jej do produkcji przetworów mięsnych – głównie kiełbas. Obecnie spożycie wołowiny jest 10-krotnie mniejsze. Powodem taki...
Opublikowany: 14.05.2019 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina, mięso, łódzkie,

Nowoczesne technologie transportu - WOGA

  Transport mięsa i mrożonek szybszy dzięki nowym technologiom i rozwiązaniom WOGA   Szybki i bezpieczny transport mięsa i mrożonek może być realizowany jeszcze skuteczniej dzięki nowym technologiom. Szczególnie ten odbywający się na trasach między...
Opublikowany: 10.05.2019 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Polski sklep mięsny w XXI wieku

fot. AdobeStock Polski sklep mięsny w XXI wieku.  Prowadząc sklep czy też stoisko mięsne, każdy właściciel stoi przed wielkim i trudnym wyzwaniem. Dzisiaj, aby przetrwać na rynku trzeba, wznieś się ponad przeciętność, a w przypadku chęci rozwoju trzeba być kreatywn...
Opublikowany: 07.05.2019 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.