Artykuły w kategorii: Artykuły
Frankfurterki to wysokiej jakości produkt, który znajduje uznanie różnych grup konsumentów. Mimo, iż w sprzedaży dostępny jest na terenie całej Polski to najbardziej ceniony i najchętniej kupowany jest w województwie śląskim. Ze względu na s...
O mięsach i wędlinach w menu Delicji Polskiej rozmawiamy z właścicielem
i szefem kuchni restauracji – Robertem Godlewskim.
Remigiusz Zagraba: Gdzie można dobrze zjeść w Warszawie?
Robert Godlewski: W DELICJI POLSKIEJ, która mieści się pr...
O produktach mięsnych i wędliniarskich z oferty PSS „Społem” Kościerzyna rozmawiamy z kierownikiem działu obrotu towarowego – Sławomirem Pabłockim.
Nasze sklepy mięsne funkcjonują pod szyldem „Społem” PS...
W dzisiejszych czasach coraz więcej restauratorów, przy zakupie produktów spożywczych do swoich potraw, stawia na ich naturalny skład. Wymaga tego rynek i konsumenci. Kebab to jedno z najczęściej zamawianych dań. Powinien więc być w 100% naturalny, bez...
O mięsach i wędlinach rozmawiamy z właścicielem restauracji – Łukaszem Nowowczyńskim.
Remigiusz Zagraba: Gdzie zlokalizowana jest restauracja Myśliwska ?
Łukasz Nowoczyński: Restauracja Myśliwska znajduje się przy ulicy Marymonckiej 6 w Elblągu. Warto doda...
Wielkanoc, to w każdym polskim domu nie tylko przeżycie duchowe, ale i wydarzenie kulinarne. Co roku staramy się, aby nasze świętowanie było wyjątkowe i smakiem dorównywało przeżyciom kulinarnym pamiętanym z dzieciństwa. Nic więc dziwnego, że
z coraz większą pieczoło...
Kiełbasa Wiejska z Wadowic to jeden z produktów linii „Tradycyjnie Wędzone” oferowanej przez firmę Dobrowolscy z województwa podkarpackiego.
Wyśmienity smak i aromat wędlin z tej linii osiągnięto dzięki tradycyjnemu wędz...
Menu Coyote posiada szeroki wachlarz mięs. Można tu znaleźć dania zarówno
z drobiu, jak i z wieprzowiny czy wołowiny, będące specjalnością restauracji.
Rozmawiamy z menedżerką Coyote – Darią Szatkowską.
Remigiusz Zagraba: Gdzie mo...
„Senso Restaurant&Bar to europejskie smaki, oryginalne składniki i bogactwo aromatów. Nasi goście mają więc możliwość skosztować wielu przepysznych dań przygotowanych na bazie drobiu, wieprzowiny i wołowiny, a jeśli zapragną – nawet tych przyrządzonych...
O mięsie i wędlinach na rynku detalicznym i hurtowym opowiada Bolesław Zajdel, właściciel hurtowni Bolemar.
Remigiusz Zagraba: Jakie produkty mięsne znajdują się w Państwa ofercie?
Bolesław Zajdel: W naszej ofercie można znaleźć drób, wieprzowinę i wołowinę. Handl...