Artykuły - Strona 90 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Salami tradycyjne

Prawdopodobnie żadna wędlina nie cieszy się tak dużą popularnością na całym świecie jak salami. Wszystkie rodzaje salami  są wytwarzane z surowych składników.  Tradycyjne salami dojrzewające wytwarza się z wieprzowiny bez żadnych domieszek. Składniki mi...

Mięso z głów wieprzowych - propozycja firmy Dominex

  Przeciętny konsument przygotowując posiłek składający się z mięsa wieprzowego nie zastanawia się jaką drogę musiało ono przejść, aby trafić w takiej postaci na jego stół. Zapewne również nie jest w stanie ocenić jego jakości w momencie zakupu, a jedyni...

Adam Konacki - Dyrektor handlowy firmy Markam

Remigiusz Zagraba: Ministerstwo Rolnictwa przyznało produktom firmy Markam znak Poznaj Dobrą Żywność. Co to oznacza dla konsumenta i jakie to konkretnie wyroby? Adam Konacki: Znak Poznaj Dobrą Żywność jest bardzo szanowany wśród producentów  żywnośc...

Agregaty chłodnicze dla sklepów

Sieć sklepów zastosowała agregaty Copeland EazyCool  ZX w celu osiągnięcia znacznych oszczędności w opłatach za energię elektryczną Rezultat · Jeden nieduży, bardzo cichy agregat skraplający ( głośność 37 dB w nocy) oszczędził ponad 4300 kWh energii...
Opublikowany: 30.06.2014 Kategorie: Artykuły, Najnowsze trendy branży mięsnej, Etykiety: wyposażenie sklepu mięsnego,

Producent wędlin tradycyjnych z lubelskiego Ryjek - szynka wie...

Współczesny konsument dokonując wyborów żywieniowych kieruje się głównie wartościami odżywczymi produktów. W dobie konserwantów niełatwo jest znaleźć wyrób naturalny i jednocześnie smaczny, a wymagania klientów odnośni...

Produkty mięsne na grilla – kiełbasa ze świniobicia, z serem l...

Wspólne grillowanie to jeden z najpopularniejszych sposobów na przyjemne spędzenie czasu z rodziną i przyjaciółmi. Spożywanie pysznych posiłków na świeżym powietrzu na stałe zapisało się w polskiej tradycji kulinarnej. Jednak w grillowan...

Technologia LED w oświetleniu sklepów mięsnych

Tematem na topie w ciągu ostatnich kilku lat, jeśli chodzi o oświetlenie, jest technologia LED. Niestety pierwsze oprawy ledowe miały bardzo niewielką efektywność świetlną oraz niski współczynnik odawania kolorów, przez co wszyskie świeże produkty oświetlane...

Golonka Walichnowska – wyjątkowa i unikatowa.

Golonka peklowana to potrawa charakterystyczna dla kuchni polskiej. Zawiera dużą ilość białka i tłuszczu- budulca mięśni, dlatego tak chętnie jest spożywana przez mężczyzn. Golonka jest nie tylko sycąca, zawiera również cenne składniki odżywcze i co najważniejsze ma n...

Rosja rozważa zniesienie zakazu importu przetworów wieprzowych...

Rosyjskie służby weterynaryjne Rosselkhoznadzor zaproponowały Polsce i Litwie przeprowadzenie w ciągu dwóch miesięcy inspekcji w zakładach zainteresowanych eksportem przetworów wieprzowych do Rosji podaje FAMMU/FAPA. Kontrole mają na celu zniesienie tymczasoweg...

Wędliny SKIBA posiadają ceryfikat QAFP – system gwarantowanej...

Dla współczesnego klienta w doborze artykułów spożywczych priorytetem jest nie tylko doskonały smak, ale i gwarancja najwyższej jakości oraz bezpieczeństwa produktów. Wiarygodne, sprawdzone źródło pochodzenia wyrobów mięsnych to dla...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.