Artykuły - Strona 89 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Akredytowane laboratorium badawcze - niezawodność i wiarygodno...

    Od laboratorium badawczego, w dzisiejszych czasach, oczekuje się olbrzymiej wszechstronności i bogatego zakresu wykonywanych badań. Nie łatwo znaleźć takie, które oprócz powyższych aspektów, zaproponuje miłą i profesjonalną obsługę o...

Wyroby tradycyjne Mazowsza - Staropolska Strzecha

    Staropolskie wyroby… z tęsknoty za tradycją   Masarnia „Staropolska Strzecha” to firma czerpiąca z najlepszych zwyczajów polskiej kuchni. Powstała z miłości do tradycji wędliniarskich, kultywowanych w rodzinie założyci...

Śląskie specjały czyli frankfurterki i kiełbasa pieprzowa - z ...

Na Śląsku nie tylko kopalnie węgla Pochodzenie nazwy Śląsk, krainy zamieszkiwanej już od starożytności budzi wielkie dyskusje. Jedni uważają, że pochodzi ona od nazwy rzeki Ślęzy, drudzy twierdzą, że nazwa terenu ma ścisły związek ze słowem „ślęg” względnie &bd...

Parówki light – niskotłuszczowe z indyka - Zakład Mięsny Skib...

Parówki to ulubione danie mięsne dzieci, ale nie tylko, bo jedzą je także dorośli. Parówki w wersji light, zwłaszcza takie, które zawierają niewielką zawartość tłuszczu są najczęściej wybierane przez osoby dbające o zdrowy tryb życia a także będące na...

Klaster Laboratoriów Polskich

Z inicjatywy właścicieli prywatnych laboratoriów badawczych końcem 2013 roku powstał Klaster Laboratoriów Badawczych i Wzorcujących (KLBiW) działający przy Związku Pracodawców Pomorza Zachodniego. Członkowie zrzeszeni w KLBiW systematycznie przygotowyw...

Wołowina dojrzewająca - polski producent firma Konkret

    Gdy w 1998 roku, na rynku pojawiła się firma Konkret, prowadzona wówczas przez Zbigniewa Stempień z siedzibą w Górze Bałdrzychowskiej – Kolonia, nikt nie przypuszczał, iż w krótkim czasie, wywoła tak potężne zamieszanie nie tyl...

Kebab turecki- producent w Warszawie

Pierwsze bułki z rozdrobnionym mięsem baranim, wołowym lub drobiowym, sałatkami i sosem, potocznie zwane kebabami, miały swoją premierę w Polsce kilkanaście lat temu. Szybko zyskały wierną grupę smakoszy i w piorunującym tempie wyparły nudne hamburgery i hot-dogi. Pierwsz...

Witryna chłodnicza do cukierni

Prowadzenie nowoczesnego, prężnie działającego sklepu w dzisiejszych czasach to nie lada wyzwanie. Aby zachęcić klientów do tego, by zakupy robili właśnie “u nas“ nie wystarczy już tylko świetnie przygotowana kampania promocyjno-marketingowa, obniżki cen wybr...
Opublikowany: 27.08.2014 Kategorie: Artykuły, Wyposażenie sklepu mięsnego i stoiska mięsnego, Etykiety:

Szynka swojska wędzona szlachetna z pochodzenia- nowość Zakład...

Któż nie zdaje sobie sprawy z bogatej różnorodności gatunków szynek dostępnych w lokalnych sklepach. Jest ich tak wiele, że trudno dokonać wyboru zwłaszcza, gdy nic nie wiemy o subtelnych różnicach smakowych. Szynka szlachetna to nowość w ofercie ...

Salami tradycyjne

Prawdopodobnie żadna wędlina nie cieszy się tak dużą popularnością na całym świecie jak salami. Wszystkie rodzaje salami  są wytwarzane z surowych składników.  Tradycyjne salami dojrzewające wytwarza się z wieprzowiny bez żadnych domieszek. Składniki mi...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.