Artykuły - Strona 62 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Posadzki Flowfresh w jednej z najnowocześniejszych hal rozbior...

Jedna z najnowocześniejszych hal rozbioru mięsa wołowego w Europie z posadzkami Flowfresh Warszawa, 18 października 2017 r. – Antybakteryjne posadzki Flowfresh, wykonane w technologii i z materiału dostarczonego przez Flowcrete Polska, zostały zastosowane w no...
Opublikowany: 20.10.2017 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Potrawy śląskie

  Kuchnia śląska nie tylko dla górników…   …Choć trzeba przyznać, że tradycyjne potrawy śląskie miały przede wszystkim zapewnić siłę do pracy pod ziemią. Były więc sycące, ale były też smaczne, aby górnik mógł w dobry...
Opublikowany: 18.10.2017 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, śląskie, Etykiety:

Gołąbki od firmy Marko Mark's

  Nikt nie wie skąd wzięła się tajemnicza nazwa gołąbków, wiadomo jednak skąd bierze się ich wyśmienity smak. Gołąbki są bardzo popularne w wielu krajach na świecie, a jednym z nich jest Polska. Jest to potrawa przygotowywana z mięsa i ryżu, które przewa...
Opublikowany: 17.10.2017 Kategorie: Artykuły, Nowości produktowe w branży mięsnej, przetwory w słoiku, Etykiety:

Czyszczenie maszynki do mielenia mięsa

Czyszczenie maszynki do mielenia mięsa Maszynka do mielenia mięsa powinna być jednym z podstawowych elementów wyposażenia stanowiska mięsnego, gdyż konsumenci coraz częściej pytają o możliwość zmielenia wybranej przez nich porcji mięsa. Jest to więc urządzenie cora...
Opublikowany: 16.10.2017 Kategorie: Artykuły, Sklep mięsny – jak otworzyć i prowadzić, Etykiety:

Wyroby tradycyjne z sieci Wędliniarz Lider

„Głównym atutem sklepów "WĘDLINIARZ - LIDER" w Kraśniku  jest mięso wieprzowe z własnego rozbioru, rozbierane bezpośrednio na sklepie, od lokalnych rolników” mówi Tomasz Kwiatek, specjalista ds. handlu. ...
Opublikowany: 16.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Rozmowa z Jackiem Marcinkowskim o obecnej sytuacji na rynku mi...

  "Na pewno będą funkcjonowały małe, drobne, rzemieślnicze zakłady, które opierają swoją produkcję na tradycyjnych recepturach. Prognozuje, że klienci będą wracać po tego typu produkty ze względu na smak" -mówi Jacek Marcinkowski, Prezes Hono...
Opublikowany: 11.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Afrykański pomór świń (ASF) – komu najbardziej zagraża?

  Afrykański pomór świń (ASF) – komu najbardziej zagraża?   Jedynymi ludźmi, którzy ponoszą konsekwencje tej choroby, są hodowcy. Wirus ASF jest bowiem całkowicie niegroźny dla człowieka i spożycie zakażonego mięsa nie powoduje żadnych pot...
Opublikowany: 09.10.2017 Kategorie: Artykuły, Zakłady mięsne, ubojnia, Etykiety:

Mateusz Burzawa z restauracji Chata z Zalipia

„Klimat naszej restauracji jest niepowtarzalny. Jesteśmy wzorowani na tradycyjnych chatach z miejscowości Zalipie” – mówi Mateusz Burzawa, manager restauracji Chata z Zalipia.   Remigiusz Zagraba: Jedną z Państwa specjalizacji jest organizac...
Opublikowany: 04.10.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Pasztet z drobiem Profi - Wielkopolskie

  "Wielkopolski Pasztet z drobiem to sztandarowy produkt Profi" - mówi Piotr Szczeblowski, Dyrektor ds. Handlu.   Remigiusz Zagraba: Profi oferuje pasztety z kurczaka, ale także z kaczki, gęsi czy też dziczyzny. Jakie inne gatunki mięsa,...

Andrzej Świtała - restauracja BOROWIANKA

  Restauracja Borowianka mieści się w Ostrowie Wielkopolskim. "Podajemy tradycyjne polskie dania oraz wykwintne potrawy europejskie" - mówi Andrzej Świtała, manager Restauracji w wywiadzie dla portalu FirmyMiesne.    ...
Opublikowany: 29.09.2017 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.