Artykuły - Strona 107 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Mięso w necie

Innowacyjny pomysł i nowe miejsca pracy. Olkuscy przedsiębiorcy założyli portal firmymiesne.pl. Organizując w ten sposób przegląd branżowych firm, jednocześnie chcą stworzyć miejsca pracy na początek dla kilku mieszkańców. Skąd pomysł? Jak mówią twó...
Opublikowany: 27.11.2010 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Etykiety: mięso, wędliny, firmy mięsne, zakłady mięsne,

Mięso, wędliny z gęsi, czy to zdrowe odżywianie?

„Gęsina nie tylko na św. Marcina” Jedź mięso gęsie przez cały rok, bo jest zdrowe i smaczne Niewiele osób zdaje sobie sprawę z tego, że polskie gęsi są ewenementem w hodowli drobiarskiej na skalę światową. Mało kto jest też świadom, że gęsina to najbar...

Meat Meeting -targi ze smakiem w Expo Silesia - podsumowanie

W Expo Silesia zakończyła się trzecia edycja Targów Przemysłu Mięsnego MEAT MEETING oraz Targów Wyposażenia Hoteli, Gastronomii  i Cateringu HOTEL-GASTRO Meeting pod patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Podczas trzech dni targowych swoje oferty pr...
Opublikowany: 30.09.2010 Kategorie: Artykuły, Wydarzenia, Etykiety: przemysł mięsny, targi mięsne,

Andrzej Stania - właściciel zakładów mięsnych i prezes śląskie...

Andrzej Stania właściciel Zakładu Mięsnego Stania, a także prezes Śląskiego Cechu Rzeźników i Wędliniarzy o godzinie 5.00 rano opowiada nam o wyzwaniach, szansach i zagrożeniach polskiej branży mięsnej. Remigiusz Zagraba.: Swoją karierę z branżą mięsną rozpoczął Pan ba...

Wywiad - BERGER to firma, która stawia na rozwój

Remigiusz Zagraba: Firma Berger prowadzi działalność przetwórstwa mięsa  od 1983 roku. Jakie wartości  decydują o powodzeniu Państwa produktów i dobrej kondycji zakładu? Irena Berger: Od początku istnienia firmy główny nacisk kładziemy przede ws...

Kulinarne atrakcje w Expo Silesia

III Mistrzostwa Polski Kelnerów; kulinarny show, podczas którego będą przygotowywane wariacje kulinarne z polędwicy wołowej z warzywami Oerlemans; pokazy oraz konkursy Śląskiej Grupy Kulinarnej i Klubu Szefów Kuchni, takie jak „Półmisek śląskic...
Opublikowany: 27.11.2009 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, gastronomia, Etykiety:

Polska wołowina - naturalny smak i najwyższa jakość

  Zakład Mięsny Mościbrody Naturalny smak i najwyższa jakość polskiej wołowiny Według oficjalnych danych spożycie wołowiny jest coraz większe. Nie zmienia to jednak faktu, że należy stawiać na jakość mięsa. W takiej sytuacji najlepszym wyborem będą produkty Zakładu M...
Opublikowany: 27.11.2009 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: wołowina,

Piotr Michalkiewicz z INDYK MAZURY o działalności przedsiębior...

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe INDYK-MAZURY Sp. z o.o. Sp.k. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe INDYK-MAZURY z siedzibą w Ostródzie to jeden z największych producentów mięsa indyczego w Polsce. Aktualnie produkuje ok. 140 ton mięsa indyczego dzie...
Opublikowany: 23.11.2009 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Dariusz Wieczorek z Grupy Handlowej Staropolskie Wędliny

Remigiusz Zagraba: Kiedy powstała Grupa Handlowa Staropolskie Wędliny i jak wszystko się zaczęło?  Dariusz Wiczorek: Grupa Handlowa Staropolskie Wędliny Sp . z o.o. została założona w maju 2003 roku przez jedenastu właścicieli hurtowni mięso -  wędlininy z tere...

Kebab mrożony, gotowy dla sklepu i gastronomii w doskonałej ce...

Kebab pieczony łączy wysoką jakość, wyśmienity smak, a zarazem jest prosty i szybki w przygotowaniu. Wyróżnia go przede wszystkim prawdziwa turecka receptura oraz smak, który przenosi do wyjątkowej i ciekawej kultury Turcji. Znakomicie doprawione mięso mo...

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.