Artykuły w kategorii: Artykuły
Remigiusz Zagraba: Netto Polska to 3 idee: lokalności, zaangażowania i lojalności. Na czym polegają te wartości i jak w praktyce są one realizowane?
Janusz Stroka: Wszystkie te trzy idee realizujemy przede wszystkim poprzez bycie blisko naszych klientów – nasze...
Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...
Opublikowany: 18.02.2020
Kategorie:
Artykuły,
Handel / Gastronomia,
gastronomia,
hurtownie,
sieci handlowe,
sklepy detaliczne,
Maszyny, urządzenia, dodatki, transport,
Etykiety:
Firma GOLD DRÓB to marka, która od wielu lat zwiększa swoje przychody i regularnie inwestuje w rozwój marki, sprzedaż i zaplecze produkcyjne.
W najnowszej inwestycji tj. zakładzie przetwórczym w Świerczowie, która została wsparta dotacją ...
Od 1967 roku BÄRO prezentuje sklepy mięsne w najlepszym świetle.
Światło to najważniejszy łącznik pomiędzy Waszymi produktami a klientami.
50 lat jakości – Made in Germany.
Jedzenie to zarówno przyjemność, jak i rozkosz. Apetycznie przedstawione prod...
Carrefour Polska przyspiesza inwestycje w rozwój centrów produkcji, czyli mini zakładów wytwarzających wysokojakościowe produkty: pieczywo, wędliny i mięsa wędzone oraz ryby wędzone, które zlokalizowane są na terenie hipermarketów Carrefo...
Szukając odpowiedniej osłonki dla produktu przetwórstwa mięsnego warto zauważyć, że jest on ściśle związany z kartą charakterystyki wyrobu gotowego. Obecnie, produkowane osłonki sztuczne posiadają wiele zalet, które odróżniają je od osłonek naturalnych. ...
"Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele.
Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim kontrahentom. Działając na rynku od 2001 roku, to właśnie dla nich modernizuje, unowocześnia ...
Drzwi chłodnicze to niezbędny element zakładu mięsnego, ubojni, chłodni. Mają zastosowanie do pomieszczeń, wewnątrz których panuje temperatura +0°C do +10°C. Płat drzwiowy o grubości 80 mm izolowany pianą poliuretanową, doskonale izoluje pomieszczenie oraz ...
Firma BÄRO Polska Sp. z o.o. istnieje na rynku od 1967 roku. Przedsiębiorstwo rozpoczęło swoją działalność od oferty specyficznego oświetlenia do mięsa i wędlin oraz pieczywa i wyrobów cukierniczych. Obecnie firma działa nie tylko w sektorze spożywczym,...
zdjęcie pixaby.com
Czy wiesz, że od 2020 roku badanie mięsa w kierunku Salmonella spp, oraz oznaczania liczby Campylobacter może być nieważne?
Zgodnie z nowymi wymaganiami prawnymi badanie mięsa wykonywane w laboratorium niewpisanym na listę Gł&oac...