Artykuły - Strona 24 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Janusz Stroka prezes zarządu Netto Polska - wywiad

Remigiusz Zagraba: Netto Polska to 3 idee: lokalności, zaangażowania i lojalności. Na czym polegają te wartości i jak w praktyce są one realizowane? Janusz Stroka: Wszystkie te trzy idee realizujemy przede wszystkim poprzez bycie blisko naszych klientów – nasze...
Opublikowany: 24.02.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sieci handlowe, Etykiety:

Antybakteryjne posadzki Flowfresh w zakładzie drobiarskim w Za...

Zakład Drobiarski Lech Drób w Zalewie, w województwie warmińsko-mazurskim, to jeden z najnowocześniejszych zakładów tego typu w północnej Polsce. Na powierzchni 6 500 m kw. wykonano antybakteryjne posadzki poliuretanowo-cementowe Flowfre...

Gold Drób - zdecydowanie stawia na rozwój

Firma GOLD DRÓB to marka, która od wielu lat zwiększa swoje przychody i regularnie inwestuje w rozwój marki, sprzedaż i zaplecze produkcyjne. W najnowszej inwestycji tj. zakładzie przetwórczym w Świerczowie, która została wsparta dotacją ...

Oświetlenie lady mięsnej w sklepie spożywczym – koncepcje BÄRO...

Od 1967 roku BÄRO prezentuje sklepy mięsne w najlepszym świetle. Światło to najważniejszy łącznik pomiędzy Waszymi produktami a klientami. 50 lat jakości – Made in Germany. Jedzenie to zarówno przyjemność, jak i rozkosz. Apetycznie przedstawione prod...

Carrefour inwestuje w rozwój centrów produkcyjnych w Polsce

Carrefour Polska przyspiesza inwestycje w rozwój centrów produkcji, czyli mini zakładów wytwarzających wysokojakościowe produkty: pieczywo, wędliny i mięsa wędzone oraz ryby wędzone, które zlokalizowane są na terenie hipermarketów Carrefo...
Opublikowany: 27.01.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, Etykiety:

Na co zwrócić uwagę wybierając osłonkę poliamidową do wędlin?...

Szukając odpowiedniej osłonki dla produktu przetwórstwa mięsnego warto zauważyć, że jest on ściśle związany z kartą charakterystyki wyrobu gotowego. Obecnie, produkowane osłonki sztuczne posiadają wiele zalet, które odróżniają je od osłonek naturalnych. ...
Opublikowany: 27.01.2020 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety: innowacje,

Wołowina i elementy wołowe mazowieckie - producent Ubojnia Bar...

"Sukces jest wtedy, gdy Klient powraca..." - proste stwierdzenia, a odzwierciedla tak wiele. Firma "Ubojnia Zwierząt Bartek" istnienie zawdzięcza właśnie swoim kontrahentom. Działając na rynku od 2001 roku, to właśnie dla nich modernizuje, unowocześnia ...
Opublikowany: 17.01.2020 Kategorie: Artykuły, Mięso i wędliny dla handlu i gastronomii, wołowina, Etykiety: ubojnia,

Drzwi chłodnicze producent

Drzwi chłodnicze to niezbędny element zakładu mięsnego, ubojni, chłodni. Mają zastosowanie do pomieszczeń, wewnątrz których panuje temperatura +0°C do +10°C. Płat drzwiowy o grubości 80 mm izolowany pianą poliuretanową, doskonale izoluje pomieszczenie oraz ...

Oprawy LED sufitowe - firma BÄRO

Firma BÄRO Polska Sp. z o.o. istnieje na rynku od 1967 roku. Przedsiębiorstwo rozpoczęło swoją działalność od oferty specyficznego oświetlenia do mięsa i wędlin oraz pieczywa i wyrobów cukierniczych. Obecnie firma działa nie tylko w sektorze spożywczym,...
Opublikowany: 13.01.2020 Kategorie: Artykuły, Maszyny, urządzenia, dodatki, transport, Etykiety:

Uwaga zmiany w 2020! Wykonane badanie w kierunku Salmonella mo...

zdjęcie pixaby.com   Czy wiesz, że od 2020 roku badanie mięsa w kierunku Salmonella spp, oraz oznaczania liczby Campylobacter może być nieważne?   Zgodnie z nowymi wymaganiami prawnymi badanie mięsa wykonywane w laboratorium niewpisanym na listę Gł&oac...
Opublikowany: 07.01.2020 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, sklepy detaliczne, sklepy mięsne, Etykiety:

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.