Artykuły - Strona 86 - FirmyMiesne.pl portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie
FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polscei na świecie
Portal o rynku mięsa i wędlin
[zamknij] Szanowni Państwo, informujemy iż Translator Google może zniekształcać oryginalny tekst i powodować błędy komunikacyjne. W przypadku pytań prosimy o kontakt od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00 pod numerem tel. 694 760 702 lub mailowo biuro@firmymiesne.pl

Partner główny portalu

Artykuły w kategorii: Artykuły

Targi Kielce - II Targi i Konferencja Marek Własnych PLME

Rośnie apetyt na marki własne Targi Kielce zapraszają na II Targi i Konferencję Producentów Marek Własnych PLME . Warsztaty poprowadzą najlepsi specjaliści branży.  Marki własneświęcą w Polsce tryumfy, są wszędzie, a ich udział w rynku detalicznym przekroczył już ...

Półtusze wieprzowe – małopolskie

Półtusze wieprzowe są ważnym elementem przemysłu mięsnego ze względu na różnorodność otrzymywanych w wyniku ich rozbioru części zasadniczych, jak np.: karkówka, schab, szynka, łopatka, boczek, żeberka czy golonki. Dużą rolę odgrywa w tym ...

Mięso z królika dla gastronomii – gdzie kupić

Polska zaczyna być ostatnio zaliczana do czołowych producentów królików mięsnych w Europie. Dziewięćdziesiąt procent mięsa z królika jest wysyłana na eksport. Polacy średnio zjadają około 0,4-0,5 kg mięsa króliczego na osobę, podczas gd...

Z Podkarpacia na grilla – aromatyczne kiełbaski i krupnioki

Gotowe dania na grilla to jedne z najbardziej pożądanych i najczęściej kupowanych przez klientów produktów, szczególnie w okresie letnim. Obecnie, kiedy mamy coraz mniej czasu na samodzielne przyrządzanie i przyprawianie ulubionych przysmaków, ...
Opublikowany: 17.06.2015 Kategorie: Artykuły, MIESOZERCY.pl - strefa konsumenta, podkarpackie, Etykiety: wieprzowina, wędliny,

Monika Berger - zmieniamy się dla Was, czyli Ślónskie Szpecyja...

Remigiusz Zagraba: Zakłady Mięsne Berger są obecnie na etapie rebrandingu firmy. Jednym z elementów jest metamorfoza logotypu. Dlaczego zdecydowaliście się Państwo na zmianę wizerunku i co wniesie on nowego? Monika Berger: Nowy logotyp, to nasz nowy począ...

Przechowywanie wędlin w podróży

Przed wyjazdem na wakacje, szczególnie w towarzystwie dzieci warto zastanowić się, co spakujemy do plecaków i bagażu podręcznego. Każdy rodzic zaświadczy, że w podróż bliską lub daleką powinniśmy zabrać „małe co nieco” – bowiem gł&oacut...

Janusz Pasternak - menedżer hurtowni Kamir

  Remigiusz Zagraba: Hurtownia mięsa i wędlin KAMIR ma swoją siedzibę w Chrzanowie. Jaki obszar obsługujecie obecnie logistycznie? Janusz Pasternak: Nasza firma działa obecnie na terenie dwóch województw: śląskiego i małopolskiego, to tutaj skupiamy g...

Paweł Sołtys - hurtownie STEFAN

Remigiusz Zagraba: Kiedy powstała firma STEFAN i jaka jest Państwa główna działalność? Paweł Sołtys: Dolnośląskie Hurtownie Wędlin STEFAN powstały w grudniu 1989 r. Zajmujemy się dystrybucją oraz hurtową i detaliczną sprzedażą wędlin, konserw, mięsa, drobiu, ser&oac...
Opublikowany: 04.04.2015 Kategorie: Artykuły, Handel / Gastronomia, hurtownie, Etykiety: mięso, wędliny, hurtownia wędlin,

Kiełbasa swojska - małopolskie smakołyki na Wielkanoc

Zdj. Kiełbasa swojska - Markam  W koszyczku i na wielkanocnym stole nie może zabraknąć kilku tradycyjnych potraw i przysmaków. Jednym z nich jest kiełbasa, którą serwuje się na różne sposoby. Jednak, aby każda z przygotowanych potraw miała od...

Sławomir Zalewski - prezes Cechu Wędliniarzy i Rzeźników m. st...

  Remigiusz Zagraba: Jaka jest historia powstania Cechu Wędliniarzy i Rzeźników w m.st. Warszawie ? Sławomir Zalewski: Obecnie istniejący Cech Wędliniarzy i Rzeźników w m.st. Warszawie, taką nazwę nosi od 2007 r., jest kontynuatorem tradycji przedwojen...
Opublikowany: 04.03.2015 Kategorie: Artykuły, Eksperci branży mięsnej, Etykiety: wędlina, cech wędliniarzy i rzeźników,

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 Ostatnia

FirmyMiesne - portal informacyjno - handlowy o rynku mięsa i wędlin w Polsce i na świecie

Drogi Użytkowniku!

Wchodząc na stronę portalu FirmyMiesne.pl przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i dane dotyczące aktywności lub urządzeń użytkownika. Przetwarzamy Twoje dane także w przypadku gdy: rejestrujesz się na portalu FirmyMiesne.pl, chcesz dodać ogłoszenie do Giełdy Mięsnej lub chcesz zamówić usługi online. W przypadku gdy dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, są traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administrator danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania znajdziesz w Polityce Prywatności klikając tutaj. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci prawo do poprawienia danych, ograniczenia przetwarzania, żądania usunięcia danych, przeniesienia danych. Szanujemy Twoja decyzję. Jeśli masz zastrzeżenia w tej kwestii wyślij nam informację na adres biuro@firmymiesne.pl

Proszę kliknij w przycisk "PRZECHODZĘ DO SERWISU" lub na symbol "X" w górnym rogu tej planszy, jeżeli zgadzasz się na przetwarzanie Twoich danych osobowych zbieranych w ramach korzystania przez Ciebie z usług portalu FirmyMiesne.pl, w tym ze stron internetowych i innych funkcjonalności, udostępnianych zarówno w wersji "komputerowej", jak i "mobile", w tym także zbieranych w tzw. plikach Cookiem. Wyrażenie zgody jest dobrowolne i możesz ją w dowolnym momencie wycofać.